Fodbold i Rom

Med Footballtravel.dk kan du rejse til Rom og se de 2 storklubber, AS Roma og S.S. Lazio spille i Serie A og Europa League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Rom med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Rom med Footballtravel.dk.

  • AS Roma
  • S.S. Lazio

AS Roma – Bologna

2.345,00 kr.
21. – 23. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Bologna på Stadio Olimpico.

AS Roma – Juventus

4.695,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Juventus på Stadio Olimpico.

AS Roma – Genoa

3.995,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Genoa på Stadio Olimpico.

Lidt om Rom

Rom er Italiens hovedstad og Italiens største by med en indbyggertal på 2,873 mio beboer. Rom er kendt for sin gamle historie og de mange seværdigheder i byen. Men Rom er ikke bare en gammel by med ruiner og historie. Her kan du også finde 2 af Italiens største klubber, AS Roma og S.S. Lazio som deler stadionnet, Stadio Olimpico. Begge klubber har en rig historie i Serie A med adskillige Serie A titler, Coppa Italia og fornyligt vandt AS Roma deres første europæiske trofæ. Derbyet mellem AS Roma og S.S. Lazio kaldes, “Derby della Capitale”, og er en af de mest intense rivalarier i Italien. Både spillerne og fansene sætter tempoet og stemningen en tand højere op og dermed bliver atmosfæren i stadionnet så meget bedre. 

Transport i Rom

Der er mange måder hvorpå du kan rejse rundt i Rom. Om du vil til Stadio Olimpico og se AS Roma og S.S. Lazio eller om du gerne vil se de mange seværdigheder rundt omkring byen. Så kan du bruge disse offentlige transports midler. 

Metro: Med metroen kan du stoppe nær alle Roms topdestinationer. Der er 3 metro linjer der kører diagonalt igennem Rom. 

Bus: Grundet de få buslinjer, vil du ofte få brug for at tag bussen. 

Urban Railway: Rom har 3 Urban Railway linjer, der kører rundt om Rom.  

Hvis du skal til Stadio Olimpico. Så kan du tag metroen derhen. Fra Termini station, kan du tag linje A til Ottaviano station. Ved Ottaviano station kan du tag bussen 32 til Piazzale della Farnesina. Derfra er du i en gådistance til Stadio Olimpico. 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Rom, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende fodboldkampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Rom

Du kan finde fodboldrejser til Rom fra 1500 kr hos Footballtravel.dk. Det er inklusive fodboldbilletter til Lazio og Roma og hotel i byen.