Inter

Fodboldrejser til Inter!

Med Footballtravel.dk kan du se Inter Milan spille i Champions League og Serie a.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Inter Milan med fly, hotel og fodboldbilletter til Inter kampe.
Book din næste fodboldrejse til Inter Milan med Footballtravel.dk og oplev Inter Milan spille på mægtige San Siro.

Inter kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Serie A

Inter – Atalanta

1.495,00 kr.
27. – 29. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Atalanta på San Siro.

Inter – Genoa

1.345,00 kr.
3. – 5. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Genoa på San Siro.

Inter – Napoli

3.295,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs SSC Napoli på San Siro.

Inter – Empoli

2.495,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Empoli på San Siro.

Inter – Cagliari

2.945,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Genoa på San Siro.

Inter – Torino

2.645,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Torino på San Siro.

Inter – Lazio

3.995,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Inter Milan og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan mod Lazio på San Siro.

Historien bag Inter

Inter blev stiftet i 1908 af udspringere fra A.C. Milan som var utilfredse med, at udenlandske spillere ikke var tilladt i klubben. Deraf navnet ’Internazionale Milano’ som er holdets originale navn. Fra dag 1 har stiftelsen også betydet en rivalisering med A.C. Milan, og de to hold deler i dag hjemmebanen Giuseppe Meazza.
Internazionale nød stor succes i 2000’erne med flere mesterskaber, og i sæsonen 2009-2010 kulminerede det hele med en flot ’treble’, hvor Jose Mourinho førte holdet til en Champions League-titel.

Læs mere om Inter’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Inter, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Inter Milan fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Inter kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Serie A, så kan du købe fodboldbilletter til Inter kampe her.

FC INTERNAZIONALE MILANO

Inter kampe

“Inter Milan er kendt som en af de største klubber i verdenen. Men det mest populære og bedste Inter Milan hold var nok i sæsonen 2009-10. Dengang var Jose Mourinho Inter Milan træner og med Jose Mourinho på førerrøret, førte han Inter Milan til den magisk treble. 1 Champions League, 1 Serie A og 1 Coppa Italia på en sæson er aldrig set før i Serie A. Med spillere som Wesley Snejder, Lúcio, Samuel Eto’o og Zanetti, var det et glimrende Inter Milan hold som alle frygtede.

Det store transfer i sæsonen 2009/10 var da Inter Milan byttede Zlatan Ibrahimovic ud med Samuel Eto’o. Mange Inter fans så dette transfer som en skuffelse, da Zlatan Ibrahimovic var en favorit spiller blandt fansene. Udover dette blev spillere som Wesley Snejder, Lucio, Thiago Motta og Diego Militao også hentet ind i klubben.

Inter Milan startede dog ikke godt ud. Det første Inter kamp var imod Lazio i Supercoppa Italia. Inter Milan tabte kampen 2-1. Men det stoppede dem dog ikke i at have en god start i Serie A. Inter Milan gik gennem sæsonen uden et nederlag på hjemmebane, og tabte kun 3 fodboldkampe i alt, allesammen på udebane. Inter Milan sluttede sæsonen på 1. pladsen med 2 points mere end 2. pladsen, AS Roma. Inter Milan endte sæsonen på 82 points og dermed vandt Inter deres 2. Serie A titel i træk. Diego Militao var Inter Milans topscore i ligaen med 22 mål.

Inter Milans vej til Copa Italia finale var dog ligetil. I 1/16 finalen, vandt Inter Milan imod Livorno og i kvartfinalen vandt de 2-1 imod Juventus. I semifinalen mødte Inter, Fiorentina. Over 2 kampe vandt Inter 2-0. Begge Fiorentina mod Inter kampe vandt Inter 1-0 og dermed nåede de finalen, hvor de skulle møde AS Roma. Den 5. maj 2005 skulle Inter Milan møde AS Roma i Coppa Italia finalen. Diego Militao scorede det første og eneste mål i kampen og dermed vandt Inter Milan Coppa Italia. Dette var Inter Milans 6. Coppa Italia titel.

Sidste og mest betydningsfuld turnering som Inter Milan vandt var Champions League. Inter kom i gruppe sammen med FC Barcelona, Dynamo Kyiv og Ruben Kazan.  Inter Milan have dog store problemer og vandt kun 2 kampe i gruppespillet, men med 3 uafgjorte kampe kom Inter Milan videre med 9 point og på 2. pladsen.
Inter Milan kom op imod Jose Mourinhos tidligere hold Chelsea. Chelsea vs Inter kampen endte 3-1 til Inter og dermed kom de videre til kvartfinalen. I kvartfinalen mødte Inter Milan, CSKA Moskva. Dette opgør vandt Inter Milan nemt 2-0.
Semifinalen var imod de spanske giganter FC Barcelona. FC Barcelona og Inter Milan havde mødt hinanden 2 gange i gruppespillet, dog uden held for Inter Milan, da de tabte på udebane og blev uafgjort på hjemmebane sidst de mødtes. Inter Milan var altså ude på at få hævn imod Barcelona. FC Barcelona vs Inter kampen havde alt. Det første kamp vandt Inter Milan 3-1 og dermed havde de en god føring at beskytte i returkampen.
I returkampen kom Inter Milan hurtigt i problemer. I det 28. minut fik Inter Milans, Thiago Motta et rødt kort og dermed skulle Inter beskytte et 3-1 føring med 10 mænd i over 1 time. Inter Milan parkeret bussen og Barcelona bombaderet med chancer. Ved det 84. minut scorede FC Barcelonas Gerrard Pique og nu havde FC Barcelona 10 minutter at score 1 mål til. Inter Milan kom igennem de 10 minutter uden at lukke 1 mål ind og dermed skulle de til Champions League finalen, hvor Bayern München ventede på dem.

I finalen var Inter Milan klar på at møde Bayern München. Finalen blev spillede på Santiago Bernabeu og det var første gange at en Champions League finale blev spillede på en lørdag. Inter Milan spillede dog ikke en god kamp i Champions League finalen. Bayern München havde både mange flere chancer og 68% boldbesiddelse, men Inter var stadigvæk de første der scorede et mål. Diego Militao scorede det første mål ved det 35. minut og igen ved det 70. minut scorede Diego Militao igen og dermed vandt Inter Milan Champions League finalen og fuldførte Inter Milan deres “trebel”

Scroll To Top