Med Footballtravel.dk kan du se Derby della Madonnina i Champions League og Serie A.
Hos os kan du både købe fodboldpakker med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Derby della Madonnina kampe.
Book din næste fodboldpakke med Footballtravel.dk og oplev AC Milan og Inter Milan i San Siro.

  • Derby della Madonnina
  • AC Milan
  • Inter Milan

AC Milan – Inter

7.845,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Inter Milan på San Siro.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Derby della Madonnina

Nok verdens største derby, Derby della Madonnina, bliver set af alle fodboldfans kloden rundt. AC Milan og Inter Milan har længe haft en rivalisering mellem hinanden og gennem tiden har de allerstørste stjerner spillet for begge hold. R9 Ronaldo, Ruud Gullit, Paolo Maldini, Zanetti, Fabio Cannavaro og mange flere har spillet for enten AC Milan og Inter Milan.

Derby della Madonnina er blevet spillet hele 218 gange og det kan ikke være mere tæt mellem de 2 hold. Lige nu har Inter Milan håneretten over AC Milan, da de har vundet 80 gange over AC Milan, mens AC Milan har vundet 71 gange. De resterende 67 kampe er endt i uafgjort. Som vi kan se så er det rigtig tæt mellem de 2 hold og vi kan se AC Milan overhale Inter Milan i den nære fremtid. I forhold til trofæer, så fører AC Milan. AC Milan har 49 trofæer over Inter Milans 43.

Nok det mest populære og dramatiske Derby della Madonnina kamp var i Champions League kvartfinalen i 2004/05. I denne kamp gik alt galt. Efter at AC Milan vandt det første opgør 2-0 skulle returopgøret spilles i San Siro igen, men denne gang som Inter Milans hjemmebane. I kampen fik AC Milan angriberen, Shevchenko scorede og gjorde kampen dermed til 3-0. Alt skulle gå galt, da Inter Milans, Esteban Cambiasso mål blev annulleret. Inter Milan fansene gik amok og begyndte at smide brændfarlige genstande på banen og AC Milan målmanden, Dida, blev ramt og kom til skade. Kampen blev nødt til sluttes og Inter Milan fik en automatisk 3-0 nederlag, en stor bøde og de næste 4 europæiske kampe skulle spilles uden fans. AC Milan nåede hele vejen til finalen, hvor de mødte Liverpool, da dramatisk vis kom fra 3-0 til 3-3 og vandt på straffesparks konkurrence.

Hotel

I alle vores Derby della Madonnina fodboldpakker, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Derby della Madonnina kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille fodboldrejser til Liverpool med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Milan med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Derby della Madonnina kampe

Til alle Derby della Madonnina kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Serie A, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!