AC Milan

Fodboldrejser til AC Milan!

Med Footballtravel.dk kan du se AC Milan spille Serie A eller Champions League kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til AC Milan med fly, hotel og fodboldbilletter til AC Milan kampe.
Book din næste fodboldrejse til AC Milan med Footballtravel.dk og oplev AC Milan spille på San Siro

AC Milan kampe

Kampe
  • Alle
  • Europa League
  • Champions League
  • Serie A

AC Milan – Inter

5.995,00 kr.
20. – 23. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Inter Milan på San Siro.

AC Milan – Genoa

2.095,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Genoa på San Siro.

AC Milan – Cagliari

2.345,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Oplev AC Milan hjemme på San Siro mod Cagliari.

AC Milan – Salernitana

1.945,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Salernitana på San Siro.

Historien bag AC Milan

AC Milan blev grundlagt d. 13. december af de to englændere Herbert Kilpin og Alfred Edwards (klubbens første præsident), og startede som både cricket- og fodboldklub – Milan Football and Cricket Club.

Fodbold skulle dog gå hen og blive førsteprioriteten, og i 1919 skiftede klubben navn til Milan FC. Senere til  Milan Associazione Sportiva og så til Associazione Calcio Milan.

AC Milan flyttede ind til San Siro i 1926. De spillede deres første kamp i San Siro 19. Septemper 1926. Her var 35000 tilskuer samlede og så ærkerivalerne Inter Milan slå dem 6-3.
Originalt var stadionet kun AC Milans hjemmebane, men i 1947 flyttede Inter Milan også ind på San Siro og siden da har de delt San Siro og fjendskabet er kun blevet stærkere siden.

Læs mere om AC Milan’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Milano, har vi udvalgt en række hoteller. Vores valgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til AC Milan kampe

Til alle AC Milan kampe kan du købe fodboldbilletter til hos os. Om det er Champions League eller Serie A. Så kan du købe fodboldbilletter til AC Milan kampe her.

ROSSONERI

Kør musen over de grønne prikker for at se udsyn fra de forskellige sektioner på San Siro.

Kategori 4

Midter/øvre kortside eller øvre langside

Kategori 3

Nedre kortside

Kategori 2

Midter/nedre langside/hjørne

Kategori 1

Nedre langside/hjørne

Kategori 1 Premium

Nedre langside

VIP Hospitality

Nedre langside
VIP billet centralt på nedre langside inklusiv loungeadgang og middag før, under og efter kampen.

AC Milan Kampe

AC Milan er anset som blandt en af de største Champions League klubber nogensinde. Med hele 7 Champions League titler er AC Milan det hold der har vundet tuneringen 2. mest (Efter Real Madrid med 14 titler). Der findes mange uforglemmelige AC Milan kampe. Nok det mest populære er Champions League finalen i 2005 imod Liverpool, da Liverpool mirakuløst vist vandt finalen på straffesparks konkurrence.
Utallige fodboldlegender har spiller for Klubben. Spiller som Paulo Maldini, Ruud Gullit, Kluivert, Andrea Pirlo og mange MANGE flere. AC Milan har altid været en klub, der kunne bringe attraktive spillere ind i klubben og nu kan vi se spillere som Rafael Leao og Mike Maignan brillere for holdet.

Champions League 2005

De 2 mest mindesværdige sæsoner i AC Milans nyere tid er 2005 og 2007 Champions League.
I Champions League 2005 kom AC Milan i gruppe med FC Barcelona, Shaktar Donetsk og Celtic. Alle AC Milan kampe var dominerende og det endte med at AC Milan toppede gruppen med 16 points.
I 1/16 finalen skulle AC Milan møde Manchester United. Manchester United var anset som storfavoritter til Champions League titlen og derfor kom det som en overraskelse, da AC Milan slog Manchester United 2-0 og kom videre til kvartfinalen, hvor de skulle møde ærkerivalerne Inter Milan. Det første Inter – AC Milan kamp endte 2-0 til AC Milan, så de havde en god føring at beskytte i retur kampen. I retur kampen på San Siro, kom AC Milan foran 1-0 og det så ud til at være en sikker sejre for dem. Men ved det 72. minut blev kampen afbrudt, da Inter fansene begyndte at smide nødblus på banen, hvor det faktisk endte med at ramme AC Milan målmanden, Dida. Det endte med at UEFA tildelte AC  Milan en 3-0 sejr og AC Milan kom videre til Semifinalen med en 5-0 sejr over Inter Milan.
I semifinalen mødte AC Milan imod PSV Eindhoven. Kampen endte 3-3 og AC Milan kom videre til Finalen grundet flere udebane mål. I finalen ventede Liverpool.

Champions League finale 2005

AC Milan var anset som favoritterne før kampen imod Liverpool og det kom ikke som en overraskelse, da Paolo Maldini scorede allerede i det 1. minut, hvilket er det hurtigste mål scorede i en Champions League finale nogensinde. AC Milans angriber Hernan Crespo scorede 2 mål, så kampen var 3-0 før halvlegen var færdig. Mange fans i verdenen havde anset AC Milan som de nye konger af Europa og at det var umuligt for Liverpool at komme tilbage igen. Men på bare 6 minutter, scorede Liverpool 3 mål i anden halvleg. Målene var scorede af kaptajnen Steven Gerrard, Vladimir Šmicer og Xabi Alonso. Liverpool gjorde altså det umulige muligt.

I extra time forblev resultatet det samme, så kampen skulle afgøres ved en straffesparks konkurrence. Både Serginho og Pirlo kunne ikke score deres straffespark for AC Milan og Shevchenko missede det afgørende straffespark, hvilket gjorde Liverpool de nye Europæiske mestre. Dette tog AC Milan ikke godt imod, men de skulle nok få deres hævn 2 år senere.

Champions League finale 2007

I Champions League sæsonen 2006/07 nåede AC Milan endnu engang til finalen, hvor de igen skulle møde Liverpool. AC Milan var ude på at få revanche imod Liverpool. Liverpool – AC Milan kampen blev spillet foran 63.000 tilskuere på det Olympiske stadion i Athen og AC Milan kom foran allerede ved det 45. minut, da et frispark fra Andrea Pirlo blev dirigeret ind af Inzaghi. Ved den 82 minut scorede Inzaghi igen på et straffespark og dermed så det sikkert ud at AC Milan ville vinde Champions League. Liverpool fik dog scorede ved det 89. minut, men det var alt for sent og Liverpool kunne ikke nå at score et mål til og dermed vandt AC Milan deres 7. Champions League.

Scroll To Top