Bergamo

Med Footballtravel.dk kan du rejse til Bergamo og Europas mest offensive hold, Atalanta B.C. spille i Serie A og Champions League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Bergamo med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Bergamo med Footballtravel.dk.

  • Atalanta B.C

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Bergamo

Bergamo er en by lokaliseret i Lombardy regionen i det nordlige Italien og er kendt for deres lange historie, smukke arkitektur og delikatesser. Men noget som mange ikke ved er at Bergamo også er en stor fodboldby hvor adskillige fodboldfans tager på fodboldrejse til Bergamo for at se klubben Atalanta B.C, der kendt for deres offensive og smukke fodbold. 

Atalanta B.C er Bergamo mest velkendt og succesfulde klub. Atalanta B.C blev etableret i 1917 og spiller deres hjemmebane kampe på stadionnet, Stadio Atleti Azzurri d’italia der har en kapacitet på 21.300 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til en af Serie A’s mindste.  

Atalanta B.C er kendt for at have en af Italiens bedste ungdomsakademier. Klubbens ungdomsakademi har produceret nogle af Italiens største stjerne igennem tiden. Her kan nævnes, Giuseppe De Luca og Roberto Donadoni. 

I de seneste par år har Atalanta B.C skabt et navn i Europa, som en af de mest underholdende og offensive hold at se. Især i Champions League er Atalanta B.C blevet et populært hold at holde med. I 2019-2020 sæsonen nåede Atalanta B.C helt til kvartfinalen i Champions League og på samme tid være en af Serie A’ stærkeste hold. Klubben succes på fodboldbanen og tilskuernes passion er hvad der gør Bergamo til den perfekte fodbolddestination. 

I Bergamo er det nemt for dig at komme rundt om byen på. Med deres offentlig transport kan du komme til Atalanta B.C stadion på ingen tid. I byen kan du både finde busser og tog, der gøre det nemt for fans at komme til Stadio Atleti Azzurri d’italia.  

En fodboldrejse til Bergamo er til dig der elsker at se underholdende og offensive fodbold. Udover fodbold kan du også finde smukke arkitektur udstillinger og lækre delikatesser. Offentlige transport er også relativt nemt at finde rundt i, hvilket gøre Bergamo til det oplagte valg til din næste fodboldrejse. 

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Bergamo, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter

Til alle fodboldkampe i Bergamo kan du købe billetter hos os. Vi sælger billetter til alle kampe i Serie A. Køb dine fodboldbilletter hos os.

Tag på fodboldrejse til Bergamo og se Atalanta B.C spiller på Stadio Atleti Azzurri d’italia.