ESTD: 2017 - CAPACITY: 68.456

Wanda Metropolitano

Wanda Metropolitano

Med plads til næsten 70.000 tilskuere er Wanda Metropolitano det 3. største stadion i Spanien kun overgået af Estadio Santiago Bernabéu og Camp Nou.
Stadion åbnede i 2017 og i 2018 blev det udnævnt til ”bedste stadium i verden” af The World Football Summit. I 2019 var Wanda Metropolitano vært for Champions League finalen mellem Liverpool - Tottenham, hvor Liverpool slog Tottenham med 2-0.
Du kan se Atletico Madrid spille i La Liga mod de største klubber i verdenen.

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Vi tilbyder fodboldrejser til Atletico Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Wanda Metropolitano

Pladssektioner på Wanda Metropolitano

Øvre kortside (Par)

Øvre kortside (Par)

Midter/Nedre kortside (Par)

Midter/Nedre kortside (Par)

Øvre langside (Par)

Øvre langside (Par)

Midter/Nedre Langside (Par)

Midter/Nedre Langside (Par)

Midter/Nedre central langside (Par)

Midter/Nedre central langside (Par)

VIP Club East (midter langside)

Garanteret sammenhængende VIP-pladser midt på den østlige langside.
Billetten er inklusiv lounge fra 1,5 time før kamp, mad og fri bar.

VIP Club East (midter langside)

- Sammenhængende VIP-pladser på østlig langside
- Adgang til lounge fra 1,5 time før kampstart
- Fri bar i loungen
- Komplimentært måltid i loungen

KAMPE

Wanda Metropolitano
  • Alle kampe

Atlético Madrid – Getafe

1.945,00 kr.
3. – 5. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Atletico Madrid og Getafe. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Getafe på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Athletic Club

2.745,00 kr.
17. – 20. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Atletico Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Athletic Bilbao på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Sevilla

2.595,00 kr.
3. – 6. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Sevilla. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Sevilla på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Valencia

2.545,00 kr.
17. – 20. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Valencia på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Real Betis

2.895,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Betis på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Almeria

2.445,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Almeria på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Mallorca

2.095,00 kr.
24. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Mallorca på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Cadiz

2.095,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Cadiz på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Osasuna

2.495,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Real Sociedad

2.445,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Atletico Madrid og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Sociedad på Wanda Metropolitano.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top