ESTD: 1959 - CAPACITY: 60.240

Stadio Diego Armando Maradona

Stadio Diego Armando Maradona stadium har været Napolis hjemmebane siden 1959, og kunne oprindeligt huse hele 109.824 tilskuere!
Det er efterhånden blevet renoveret nogle gange, men er stadig Italiens 3. største stadion, kun overgået af San Siro og Stadio Olimpico , med plads til 60.240 tilskuere.
Stadionet hed Stadio San Paolo indtil Diego Maradonas død i 2020, hvorefter Napoli omdøbte det til Stadio Diego Armando Maradona for at hylde legenden.

Stadio Diego Armando Maradona stadium er kendt for at have Italiens mest passioneret og entusiastisk fans, som ofte skaber et vidunderligt atmosfære. Stadionnet har deres "Curvae" sektion, hvor de mest dedikeret og die-hard Napoli fans sidder. Disse fodboldfans er de mest vokale og skaber en meget intens og skræmmende atmosfære for modstanderne.

Vi tilbyder fodboldrejser til Italien inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Du kan også finde fodboldrejser til Napoli hos Footballtravel.dk

Stadio Diego Armando Maradona

Pladssektioner på Stadio Diego Armando Maradona

Langside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Langside (Par)

Kortside (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Kortside (Par)

Kategori 1 Premium (Par)

Billetter kan kun garanteres i par

Kategori 1 Premium (Par)

KAMPE

Stadio Diego Armando Maradona
  • Alle kampe

Napoli – Cremonese

1.745,00 kr.
11. – 13. februar 2023
Oplev SSC Napoli hjemme på Stadio Diego Armando Maradona mod U.S. Cremonese.

Napoli – Lazio

1.845,00 kr.
2. – 4. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Lazio på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Atalanta

2.095,00 kr.
10. – 12. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Atalanta på Stadio Diego Armando Maradona.

SSC Napoli – Eintracht Frankfurt

1.795,00 kr.
15. – 16. marts 2023
Oplev SSC Napoli hjemme på Stadio Diego Armando Maradona mod Eintracht Frankfurt.

Napoli – Hellas Verona

2.195,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Hellas Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Hellas Verona på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Salernitana

3.045,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Salernitana på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Fiorentina

3.545,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Fiorentina på Stadio Diego Armando Maradona.

Napoli – Inter

3.495,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Napoli og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Bergamo med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Inter Milan på Stadio Diego Armando Maradona.

Scroll To Top