ESTD: 1974 - CAPACITY: 81.365

Signal Iduna Park

Signal Iduna Park

Signal Iduna Park (også kendt som Westfalen Stadion) er blandt Europas største med plads til 81.365. Stadion er mere eller mindre udsolgt til hver eneste kamp, hvilket gør at Borussia Dortmund har det højeste gennemsnitlige tilskuertal i hele Europa. Signal Iduna Park har verdens største ståtribune – Die Gelbe Wand (den gule mur) med plads til næsten 25.000 tilskuere. Den gule mur er 100 meter høj og 40 meter bred og er altid godt fyldt op ved hver hjemmekamp.
Den gule mur er grunden til at flere klubber frygter at komme til Signal Iduna Park, da fansene i den gule mur altid er i godt humør og er så højlydte.

Signal Iduna Park har været vært for mange store kampe. Nogle VM-kampe i 1974 og 2006 blev spillede i Signal Iduna Park. UEFA Cup Finale 2001 mellem Liverpool og Alaves blev også spillede i Signal Iduna Park.

Rundt omkring stadionnet kan man se utallige seværdigheder. Fra metro stationen Möllerbrücke til Signal Iduna Park, skal man først igennem Kreuzviertel. Kreuzviertel er populært for deres natteliv, hvor de har utallige bare, pubs og cafeer. På kampdagene kan du se mange sælgere sælge øl Brautwurst og trøjer på gaderne.
Ved nordsiden af af stadionnet kan man finde utallige hoteller, lejligheder og "Mit Schmackes", hvilket er et fodbold-inspireret restaurent og fan klub skabt af den tidligere Dortmund spiller Kevin Grosskreutz.

Vi tilbyder fodboldrejser til Dortmund inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Signal Iduna Park

Pladssektioner på Signal Iduna Park

Langside (Par)

Langside (Par)

Hjørne/Kortside (Par)

Hjørne/Kortside (Par)

Borussia Park Hospitality

Billet på Nordtribunen inklusiv adgang til VIP lounge, drikkevarer og kold og varm mad.

Borussia Park Hospitality

- Billet på på Nordtribunen
- Adgang til VIP Lounge 2,5 timer før kampen
- Drikkevarer inkluderet i loungen
- Kold og varm mad serveret i loungen

Langside (3 sammen)

Langside (3 sammen)

Hjørne/Kortside (3 sammen)

Signal Iduna Park

Hjørne/Kortside (3 sammen)

Den gule mur - Kortside (samme blok)

Oplev trykket fra de 25.000 inkarnerede fans på Europas største ståtribune, Den gule mur.

Den gule mur - Kortside (samme blok)

Nedre Central Langside

Siddepladser i en af følgende sektioner: 41, 42 , 45, 48

Nedre Central Langside

KAMPE

Signal Iduna Park
  • Alle kampe

Dortmund – Union Berlin

4.395,00 kr.
7. – 9. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Union Berlin på Signal Iduna Park.

Dortmund – Eintracht Frankfurt

5.495,00 kr.
21. – 23. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park.

Dortmund – Wolfsburg

4.495,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Wolfsburg på Signal Iduna Park.

Dortmund – Mönchengladbach

3.795,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod Borussia Mönchengladbach.

Dortmund – Mainz

4.445,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Mainz 05 på Signal Iduna Park.

Scroll To Top