ESTD: 1926 - CAPACITY: 80.018

San Siro

San Siro

San Siro er et italiansk stadion besiddende i Milan og er hjemmebane for de 2 italianske klubber AC Milan og Inter Milan, der begge spiller i Serie A. Stadionnet har en kapacitet på 80.018 tilskuere, hvilken gør San Siro til en af de største stadions i verdenen og den største i Italien. I 1980 blev stadionnet omdøbt efter den italianske legende, Giuseppe Meatta, da spillede for både Inter og Ac Milan. Stadionnet bliver dog stadigvæk kaldt San Siro af alle. Mange store kampe er blevet spillet i San Siro. 3 kampe blev spillet i VM 1934, 6 kampe i 1990 VM, 3 kampe og EM 1980 og i alt er der blevet spillet 4 European/Champions League finaler, hvoraf den seneste blev spillet i 2016 mellem og Atletico Madrid. Real Madrid vandt kampen på straffesparks konkurrence. UEFA Nations League finalen 2021 mellem Spanien og Frankrig, blev også spillet i San Siro. Denne kamp vandt Frankrig 2-1. I 2026, vil Milan hoste OL, hvor åbnings ceremonien faktisk bliver afholdt i San Siro. Dette er første gang i lang tid at et stort sportsbegivenhed bliver afholdt i San Siro. Den 24. Juni 2019 annonceret Inter og AC Milan deres intention om at bygge et nyt stadion, der skulle erstatte San Siro. Det "nye" stadion, som skal blive placeret ved siden af San Siro forventes at koste 800 millioner $ og klar ved 2022/23 sæsonen. Det nye stadion e inspireret af Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, USA. Vi tilbyder fodboldrejser til AC Milan og inter kampe inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

San Siro

Pladssektioner på San Siro

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Union berlin

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Øvre/Midter Langside (Op til 4 samlet)

San Siro

Øvre/Midter Langside (Op til 4 samlet)

Nedre Kortside (Op til 4 samlet)

San Siro

Nedre Kortside (Op til 4 samlet)

Nedre Hjørne/Langside (Op til 4 samlet)

San Siro

Nedre Hjørne/Langside (Op til 4 samlet)

Nedre Langside (Op til 4 samlet)

San Siro

Nedre Langside (Op til 4 samlet)

VIP Hospitality

VIP billet centralt på nedre langside inklusiv loungeadgang og middag før, under og efter kampen.

VIP Hospitality

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang før og efter kampen
- Middag før, under og efter kampen
- Fri bar (øl, vin og vand) før, under og efter kampen

KAMPE

San Siro
  • Alle kampe

AC Milan – Lecce

2.395,00 kr.
22. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lecce på San Siro.

AC Milan – Cremonese

1.795,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Cremonese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Cremonese på San Siro.

AC Milan – Lazio

3.895,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lazio på San Siro.

AC Milan – Sampdoria

2.545,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Sampdoria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Sampdoria på San Siro.

AC Milan – Verona

2.745,00 kr.
2. – 5. juni 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Verona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Verona på San Siro.

Scroll To Top