ESTD: 1897 - CAPACITY: 48.712

Parc des Princes

Parc des Princes

Parc des Princes blev bygget i 1897 og er senest renoveret i 1972, hvor det var ét af de mest moderne stadions i Europa.

Parc des Princes har været ombygget 3 gang. det originale stadion hed, Velodrome du Parc des Princes. Dette stadion blev bygget i 1897, hvorefter den blev renoveret i 1932. I 1930'erne havde man besluttede at udvide stadionnet, så stadionnet kunne indeholde 45.000 sidepladser. I 1972 besluttede man at modernisere stadionnet. Stadionnet blev designet af den franske arkitekt  Roger Taillibert og Irankse kunstner Siavash Teimouri.
Det nye stadion åbnede op den 25. maj 2972 og det første kamp på stadionnet var kampen mellem Frankrig og USSR. Det nye stadion hostet også 1972 Coupe de France Final mellem Olympique de Marseille og Bastian.
Da Paris Saint-Germain blev grundlagt i 1973, blev Parc des Princes klubbens nye hjem.

På nuværrende tidspunkt kan Parc des Princes have 47.928 tilskurere. Før åbningen af stadionnet, Stade de France, var Parc de Princes faktisk også det franske fodbold og rugby landshold.

Parc des Princes har haft lykken med at have utallige finaler og vigtige kampe i stadionnet. Stadionnet har haft æren af at hostet utallige VM og EM. Det mest populære, EM finalen i 1984, hvor Frankrig faktisk vandt kampen 2-0.

Med stjerne spillere som Mbappe, Neymar og Mbappe, vil man tro at Parc des Princes i lang tid være et attraktiv sted at spille og se fodbold. Fans over alt i verdenen
Vi tilbyder fodboldrejser til PSG inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne. Kom ud og se PSG kampe i ligue 1 med footballtravel.dk

Parc des Princes

Pladssektioner på Parc des Princes

Øvre langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Øvre langside (Par)

Billetterne garanteres i par

VIP Espace International

Loungeadgang inkl. let ret 1,5 timer før kampen.

VIP Espace International

- Loungeadgang 1,5 timer før kampen
- Let ret før kampen

Kortside (Par)

Billetterne garanteres i par

Kortside (Par)

Billetterne garanteres i par

Midter/Nedre Langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Midter/Nedre Langside (Par)

Billetterne garanteres i par

Block 407

3 sammenhængende billetter

Block 308

3 sammenhængende billetter

KAMPE

Parc des Princes
  • Alle kampe

PSG – Olympique Lyonnais

5.995,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Lyon. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG - Lyon på Parc des Princes.

PSG – RC Lens

4.795,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem PSG og RC Lens. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG - Lens på Parc des Princes.

PSG – FC Lorient

4.995,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og FC Lorient. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Lorient på Parc des Princes.

PSG – AS Ajaccio

3.995,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og AS Ajaccio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG - AS Ajaccio på Parc des Princes.

PSG – Clermont Foot

4.995,00 kr.
2. – 5. juni 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem PSG og Clermont Foot. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Clermont Foot på Parc des Princes.
Scroll To Top