ESTD: 2012 - CAPACITY: 60.000

London Stadium

London Stadium blev bygget til OL i 2012, hvor det var OL’s primære stadion.
Efter 108 år på det legendariske Boleyn Ground, flyttede West Ham i 2016 til London Stadium (som Tottenham i øvrigt også bød på). Til den første sæson formåede West Ham at sælge alle 50.000 sæsonkort til stadion! London Stadium kan have op til 66.000 tilskuere på deres stadium, hvilket gøre dem til den 4. største stadion i England
West Ham spillede deres første kamp på London Stadium, da de tog i mod NK Domzale i Europa League 4. august 2016. En kamp The Hammers vandt 3-0 på et udsolgt London Stadium. Her var kampens første målscore scorede af Cheikhou Kouyaté, hvilket gøre ham til London Stadium første målscore.

Sådan kommer du til London Stadium

Metro: Metro st. tættest på London stadium er Stratford. Herfra er der dog en 15 minutters gåtur fra Stratford til London Stadium.

Bus: Med de 4 følgende busser, 388, 308, 339 og D8 kan du tag bussen til Stratford eller Stratford City.

Vi tilbyder fodboldrejser til West Ham inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.
Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

London Stadium

Pladssektioner på London Stadium

Øvre kortside

Øvre kortside

Øvre langside

Øvre langside

Øvre langside central

Øvre langside central

Academy Bar

Sæder centralt på langsiden i sektion 207-209 inklusiv loungeadgang, øl, vin og vand i pausen samt kampprogram og VIP-indgang.

Academy Bar

- Sæder centralt på langsiden
- Loungeadgang 2,5 timer før kampstart
- Øl, vin og vand i pausen
- VIP-indgang
- Kampprogram

Great Briton Lounge

Sæder centralt på langsiden i sektion 207-209, loungeadgang 2,5 timer før kampen, øl, vin og vand i pausen samt kampprogram og VIP-indgang.

Great Briton Lounge

- Sæder centralt på langsiden i sektion 207-209
- Loungeadgang 2,5 timer før kampen
- Øl, vin og vand i pausen
- Kampprogram
- VIP indgang

Great Briton Lounge - All Inclusive

Sæder centralt på langsiden i sektion 207-209, loungeadgang 2,5 timer før kampen, tre-retters menu og fri bar (øl, vin og vand), kampprogram og VIP-indgang.

Great Briton Lounge - All Inclusive

- Sæder centralt på langsiden i sektion 207-209
- Loungeadgang 2,5 timer før kampen
- Tre-retters menu
- Fri bar (øl, vin og vand)
- Kampprogram
- VIP indgang

Royal East

Komfortable lædersæder centralt på langsiden i sektion M10, loungeadgang 2,5 timer før kampen, fri bar (øl, vin og vand) i halvlegen, kampprogram og VIP-indgang.

Royal East

- Komfortable lædersæder central på langsiden i sektion M10
- Loungeadgang 2,5 timer før kampen
- Fri bar (øl, vin og vand) i pausen
- Kampprogram
- VIP indgang

KAMPE

London Stadium
  • Alle kampe

West Ham – Southampton

1.595,00 kr.
2. – 3. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Southampton.

West Ham – Newcastle United

2.945,00 kr.
5. – 7. april 2023
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Newcastle United.

West Ham – Arsenal

3.245,00 kr.
15. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Arsenal på London Stadium.

West Ham – Liverpool FC

2.795,00 kr.
25. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem West Ham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Liverpool på London Stadium.

West Ham – Manchester United

3.145,00 kr.
6. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem West Ham og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Man Utd på London Stadium.

West Ham – Leeds United

3.345,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Leeds United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Leeds United på London Stadium.

Scroll To Top