ESTD: 2003 - CAPACITY: 65

Estádio da Luz

Pladssektioner på Estádio da Luz

Shortside

Billetter til kortsiden på Estadio da Luz

Shortside

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:
- Sammenhængende pladser på en af de to kortsider

Longside

Billetter til langsiden på Estadio da Luz

Longside

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:
- Sammenhængende pladser på en af de to langsider

Block 18 (Par)

Billetter centralt placeret på nedre langside samt Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Block 18 (Par)

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:
- Pladser i par (2&2)
- Centralt placeret på nedre langside
- Benfica-merchandise i form af et halstørklæde til hver deltager

Mad-voucher samt halstørklæde hentes ved stadion på kampdagen.

KAMPE

Estádio da Luz
  • Alle kampe

SL Benfica – Estoril da Praia

2.495,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs Estoril da Praia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs Estoril da Praira på Estádio da Luz.

SL Benfica – CD Chaves

2.645,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs CD Chaves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs CD Chaves på Estádio da Luz.

SL Benfica – Moreirense

2.495,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs Moreirense. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs Moreirense på Estádio da Luz.

SL Benfica – SC Braga

3.895,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs SC Braga. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs SC Braga på Estádio da Luz.

SL Benfica – Arouca

3.945,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem SL Benfica vs Arouca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Lissabon med Footballtravel.dk og se kampen SL Benfica vs Arouca på Estádio da Luz.

Scroll To Top