ESTD: 2005 - CAPACITY: 75.024

Allianz Arena

Allianz Arena er et stadion i München og bliver på nuværende bruge af Bayern München, TSV 1860 München og det tyske landshold Allianz Arena blev indviet i 2005 og blev bygget med ét formål: Fodbold. Den arkitektonisk unikke arena blev bygget på under 3 år. På ydersiden af stadion er der over 300.000 LED pærer på et areal af over 26.000 m2. Et system der er i stand til at vise over 16 millioner forskellige farver. Når FC Bayern spiller lyser Allianz Arena rødt og hvidt, og blåt og hvidt når TSV 1860 München spiller. Allianz Arena har en kapacitet 71.000 tilskuer. Hvilket gøre stadionnet til Tysklands 2. største stadium efter Signal Iduna Park.

Mange store kampe er blevet spillet i stadionnet. VM 2006 blev spillet i Tyskland, hvoraf 4 gruppespils - 1 1/16 og 1 semifinale kamp blev spillet i Allianz Arena.
EM 2020 blev spillede rundt omkring i Europa. hvoraf 4 af kampene blev spillede i Allianz Arena. Tyskland spillede alle deres gruppespils kampe i Aliianz Arena. Kvartfinale kampen mellem Belgien og Italien blev også spillede i Stadionnet.

Nok den største kamp spillet på Allianz Arena er Champions League finalen mellem Bayern München og Chelsea. Bayern München ansås som storfavoritter, da de spillede finalen i deres egen stadion. Men kampen havde alt fra underholdning til drama og endte ud i en straffesparkskonkurrencen, som Chelsea vandt. Dette var Chelsea første Champions League titel.
UEFA har allerede afgjort at Champions League finalen 2025 skal blive spillede på Allianz Arena

Vi tilbyder fodboldrejser til Bayern München inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Allianz Arena

Pladssektioner på Allianz Arena

Kortside/Hjørne (kun i par)

Kortside/Hjørne (kun i par)

Langside (kun i par)

Langside (kun i par)

Central Øvre Langside (kun i par)

Central Øvre Langside (kun i par)

Nedre Langside (kun i par)

Nedre Langside (kun i par)

Central Nedre Langside (kun i par)

Central Nedre Langside (kun i par)

KAMPE

Allianz Arena
  • Alle kampe

FC Bayern – Borussia Dortmund

7.695,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Dortmund på Allianz Arena.

FC Bayern – Hoffenheim

3.095,00 kr.
14. – 16. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Hoffenheim. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - Hoffenheim på Allianz Arena.

Bayern München – Manchester City

11.395,00 kr.
18. – 20. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldrejse med Champions League opgøret mellem Bayern München og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs Manchester City på Allianz Arena.

FC Bayern – Hertha Berlin

3.345,00 kr.
29. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Hertha Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München - Hertha Berlin på Allianz Arena.

FC Bayern – Schalke 04

4.395,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og Schalke 04. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern vs Schalke 04 på Allianz Arena.

FC Bayern – RB Leipzig

5.145,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Bayern München og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern - RB Leipzig på Allianz Arena.

Scroll To Top