Olympique de Marseille

Med Footballtravel.dk kan du finde fodboldrejser til Marseille og se Olympique de Marseille spille i Ligue 1
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Marseille med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Marseille med Footballtravel.dk og oplev Olympique de Marseille spille på Stade Velodrome.

  • Olympique de Marseille

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Marseille

Marseille er en by lokaliseret i den sydlige del af Frankrig. Marseille er kendt for deres multinationalistisk kultur og store fankultur. Marseille er et populært ferie destination for turister og adskillige fodboldfans tag på fodboldrejse til Marseille for at se klubben, Olympique de Marseille. 

Olympique de Marseille er byens helt store stolthed. Klubbens fans er kendt for at skabe en atmosfære som du aldrig vil glemme og både gennem medgang og modgang vil Olympique de Marseille fansene holde med deres elsket fodboldklub.
Olympique de Marseille spiller deres kampe i det øverste franske liga, Ligue 1 og er en af de mest succesfulde klubber i Frankrig med 10 Ligue 1 titler og 1 Champions League titel. 

Offentlig transport i Marseille 

Marseille har et hav af offentlig transport som du kan tag. 

Metro: Metroen er det bedste måde at komme rundt om byen på. Du kan finde 2 metro linjer der kører igennem Marseille og stopper ved hver store turistattraktion. Metroen kører mellem klokken 5 om morgenen til 1 om natten. 

Sporvogn: Hvis du både gerne vil rundt om byen og opleve byen, så er sporvognet dit bedste valg. Der er i alt 3 sporvogns linjer (T1, T2 og T3). Sporvognene kører mellem 5 om morgenen til 12:30 om natten. 

Busser: Hvis du dog gerne vil lidt udenfor byområdet. Så er busserne nok din bedste ven. I Marseille kan du finde over 100 forskellige buslinjer, hvor de fleste også kører om natten. I byen vil vi nok anbefale jer at tag metro eller sporvogne. 

Hotel i Marseille

Til din næste fodboldrejse til Marseille, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller i Marseille er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Marseille er en by der har noget at tilbyde til alle sammen. Alt fra deres rige historie til deres atmosfæriske sportsaktiviteter. Marseille er helt klart en by der er værd at rejse til.
Tag på fodboldrejse til Marseille og se Olympique de Marseille spille på Stade Vélodrome.