Med footballtravel.dk kan du rejse til Frankrig og se Le Classique kampen mellem PSG og Marseille.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Frankrig med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse med Footballtravel.dk og oplev Le Classique.

  • Le Classique
  • PSG
  • Olympique de Marseille

Der er ingen kampe at vise.

billet ikon

Billetgaranti

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Le Classique

Le Classique er rivalisering mellem PSG og Marseille. Begge klubber er Frankrigs 2 største og mest succesfulde klubber. Begge hold har vundet Ligue 1, 10 gange. Marseille har dog håneretten, da de har vundet den eftertragtede Champions League i 1993. PSG har dog været tæt på at vinde Champions League de sidste par år og de ser ud til at de er blevet bedre og bedre.
De sidste par år har PSG overtaget Ligue 1. I de sidste 10 år, havde PSG vundet 8 Ligue 1 titler. PSG har også forstærkede deres trup. Med spillere som Messi, Hakimi, Ramos og Donnarumma i topform ser det ud til at PSG ser stærkere ud end nogensinde før.

De 2 klubber har mødt hinanden 103 gange. Hvoraf PSG har vundet 47 af dem, Olympique de Marseille har vundet 33 og de resterende 23 kampe er endt i uafgjort. I de seneste per år har PSG dog haft overhånden. I de seneste 5 PSG kampe mod Marseille har PSG vundet 4 af dem og 1 er den i uafgjort. Marseille har dog forstærket deres hold og bare i den seneste kamp gav de PSG en kamp til stregen. Marseille tabte dog grundet et Neymar mål og et rødt kort til Samuel Gigot.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Frankrig, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende Le Classique kampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til alle Le Classique kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Le Classique kampe

Til alle Le Classique kampe kan du købe billetter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe fodboldbilletter her. Find de skarpeste priser på fodboldpakker hos os.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 47 03 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!