SÆSON 2023/2024

Europa League

Europa League kampe
  • Kommende kampe

Der er ingen kampe at vise.

Trods Europa League ikke kan hamle op med Champions League, så finder du stadig et væld af gode europæiske hold i turneringen.
Det er også i Europa League, at danske hold ofte kan gøre sig gældende - på den gode måde vel at mærke. I 2020 deltog FC København i kvartfinalen mod storklubben Manchester United, hvor man desværre tabte i forlænget spilletid.

Se de store hold såsom Arsenal og Manchester United spille i Europa League. Der er dog ingen tvivl om, at de mindre hold kan drille de større, og det er bare én af de mange grunde til at Europa League er værd at følge!

Europa League finale 2022

Europa League finalen i 2022 var mellem skotske Rangers og tyske Eintracht Frankfurt og blev spillet Ramón Sánchez Pizjuán i Sevilla. Dette var Eintracht Frankfurts 3. Uefa Finale og Rangers 5. Uefa finale. Begge hold havde et svært vej til Europa League finalen. Rangers mødte de 2 tyske storklubber Dortmund og RB Leipzig. Begge hold blev besejret af Rangers. Eintracht Frankfurt havde noget af en svære vej til finalen. I kvartfinalen mødte topklubben FC Barcelona. Her vandt Frankfurt den første kamp 3-2 og den anden kamp vandt de 1-1. PÅ den måde gik Eintracht Frankfurt videre til Semifinalen, hvor de mødte Engelske West Ham. Mod West vandt Frankfurt begge deres kampe og dermed avanceret videre til finalen hvor Rangers ventede på dem.

Kampen mellem de 2 hold endte 1-1 efter normal spilletid. Kampen gik videre til ekstra time, hvor der heller ikke var noget der kunne adskille de 2 hold. Kampen endte ud på en straffesparks konkurrence, hvor alle spillere på nær Rangers Aaron Ramsey scorede. Eintracht Frankfurt vandt finalen og kunne dermed kalde sig selv europæiske mestre for første gang.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

Europa League klubber

Scroll To Top