Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Europa spille imod hinanden i Champions League, Europa League og Europa Conference League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til de bedste Europæiske tuneringer med fly, hotel og fodboldbiletter.
Book din næste fodboldrejse hos Footballtravel.dk og oplev de bedste klubber spiller imod hinanden.

  • Champions League
  • Europa League
  • Europa Conference League

Champions League semifinale: Bayern München – Real Madrid

10.795,00 kr.
30. apr – 1. maj. 2024
Oplev FC Bayern München hjemme på Allianz Arena mod Real Madrid.

Champions League semifinale: Dortmund – PSG

4.995,00 kr.
1. – 2. maj 2024
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod PSG.

Champions League semifinale: PSG – Dortmund

5.195,00 kr.
7. – 8. maj 2024
Oplev PSG hjemme på Parc des Princes mod Borussia Dortmund.

Champions League semifinale: Real Madrid – Bayern München

8.395,00 kr.
8. – 9. maj 2024
Oplev Real Madrid hjemme på Estadio Santiago Bernabeu mod FC Bayern München.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker til de bedste europæiske tuneringer. Champions League er uden tvivl det største turnering i Europa og enhver klub vil elske at blive kronet som Europas bedste. Ofte er det dog kun de store hold der vinder Champions League og Europa League, men nu har Uefa skabt den nye europæiske turnering, Europa Conference League. I Europa Conference League kan de mindre hold som West Ham, Fiorentina, OGC Nice og mange andre også have muligheden for at vinde et europæisk trofæ.

En fodboldrejse til Champions League, Europa League og Europa Conference League er en rejse som de fleste fodboldfans ikke vil glemme.

Champions League

Champions League er anset som det bedste Europæiske turnering som kun de bedste klubber vinder. Gennem årene har klubber som Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München vundet turneringen år efter år. Sjælden sker det at et lille hold har vundet Champions League. Sidst var i 2004, da Jose Mourinho førte et ungt FC Porto til et Champions League titel.
I år ser Champions League ud til at være bedre end nogensinde før. De Italianske klubber har overrasket alle og med 1 Italiansk hold garanteret i Champions League finalen, er der en chance for at Champions League trofæet vil vende tilbage til Italien efter 12 års fravær.
Manchester City ser brandfarlige ud og med Erling Haaland som angriber, er Manchester City stor favoritter til at vinde Champions League og i år er deres største chance for at vinde deres første Champions League titel.. Til sidst har vi Champions League giganterne, Real Madrid. Uanset hvor dårlig de spiller i La Liga, så er de favoritter i Champions League.

Europa League

Trods Europa League ikke kan hamle op med Champions League, så finder du stadig et væld af gode europæiske hold i turneringen.
Det er også i Europa League, at danske hold ofte kan gøre sig gældende – på den gode måde vel at mærke. I 2020 deltog FC København i kvartfinalen mod storklubben Manchester United, hvor man desværre tabte i forlænget spilletid.

I dette års Europa League havde vi adskillige top hold. Hold som FC Barcelona, Manchester United, Arsenal og Juventus har alle været nede i dette års Europa League.

Europa Conference League

Europa Conference League er et helt nyt turnering som startet i 2021. I turneringens første første omgang sidste år, førte Jose Mourinho AS Roma til deres første europæiske trofæ nogensinde.

Hotel

Til din næste fodboldrejse, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!