Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Europa spille imod hinanden i Champions League, Europa League og Europa Conference League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til de bedste Europæiske tuneringer med fly, hotel og fodboldbiletter.
Book din næste fodboldrejse hos Footballtravel.dk og oplev de bedste klubber spiller imod hinanden.

  • Champions League
  • Europa League
  • Europa Conference League

FC Barcelona – FC Porto

2.445,00 kr.
27. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når FC Barcelona møder Portoi en episk duel på Estadi Olimpic Lluis Companys i Barcelona. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Porto på Estadi Olimpic Lluis Companys.

PSG – Newcastle

3.495,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når PSG og Newcastle United mødes i "dødens gruppe" i en episk duel på Stade des Princes i Paris. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Paris med footballtravel.dk og se kampen PSG vs Newcastle United på Stade des Princes.

AC Milan – Dortmund

2.095,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når AC Milan og Dortmund mødes i "dødens gruppe" i en episk duel på San Siro i Milan. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Dortmund på San Siro.

Manchester City – RB Leipzig

1.245,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Manchester City møder RB Leipzig i en episk duel på Etihad Stadium i Manchester. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs RB Leipzig på Etihad Stadium.

Lazio – Celtic

1.495,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Lazio og Celtic mødes i en episk duel på Stadio Olimpico i Rom. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen Lazio vs Celtic på Stadio Olimpico.

FC Barcelona – FC Porto inkl. fly fra København (3 pladser tilbage)

2.295,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev FC Barcelona hjemme på Estadi Olímpic Lluís Companys mod FC Porto.

Real Madrid – Napoli

4.495,00 kr.
29. – 30. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Real Madrid og Napoli mødes i en episk duel på Santiago Bernabeu i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Napoli på Santiago Bernabeu.

Arsenal – RC Lens

3.945,00 kr.
29. – 30. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Arsenal og RC Lens mødes i en episk duel på Emirates Stadium i London. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal vs RC Lens på Emirates Stadium.

FC Bayern München – FC København

2.745,00 kr.
29. – 30. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Bayern München og FCK mødes i en episk duel på Allianz Arena i München. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs FCK på Allianz Arena.

Manchester United – Bayern München

2.495,00 kr.
11. – 13. december 2023
Oplev Champions League magien live, når Manchester United og Bayern München mødes i en episk duel på Old Trafford i Manchester. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Bayern München på Old Trafford.

Union Berlin – Real Madrid

5.345,00 kr.
12. – 13. december 2023
Oplev Champions League magien live, når Union Berlin og Real Madrid mødes i en episk duel på Stadion An der Alten Försterei i Berlin. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Berlin med footballtravel.dk og se kampen Union Berlin vs Real Madrid på Stadion An der Alten Försterei.

Inter – Real Sociedad

1.545,00 kr.
12. – 13. december 2023
Oplev Champions League magien live, når Inter Milan og Real Sociedadmødes i en episk duel på San Siro i Milano. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen Inter Milan vs Real Sociedad på San Siro.

Dortmund – PSG

4.895,00 kr.
13. – 14. december 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod PSG.

Atletico Madrid – Lazio

1.645,00 kr.
13. – 14. december 2023
Oplev Champions League magien live, når Atletico Madrid og Lazio mødes i en episk duel på Wanda Metropolitano i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Lazio på Wanda Metropolitano.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker til de bedste europæiske tuneringer. Champions League er uden tvivl det største turnering i Europa og enhver klub vil elske at blive kronet som Europas bedste. Ofte er det dog kun de store hold der vinder Champions League og Europa League, men nu har Uefa skabt den nye europæiske turnering, Europa Conference League. I Europa Conference League kan de mindre hold som West Ham, Fiorentina, OGC Nice og mange andre også have muligheden for at vinde et europæisk trofæ.

En fodboldrejse til Champions League, Europa League og Europa Conference League er en rejse som de fleste fodboldfans ikke vil glemme.

Champions League

Champions League er anset som det bedste Europæiske turnering som kun de bedste klubber vinder. Gennem årene har klubber som Real Madrid, FC Barcelona og Bayern München vundet turneringen år efter år. Sjælden sker det at et lille hold har vundet Champions League. Sidst var i 2004, da Jose Mourinho førte et ungt FC Porto til et Champions League titel.
I år ser Champions League ud til at være bedre end nogensinde før. De Italianske klubber har overrasket alle og med 1 Italiansk hold garanteret i Champions League finalen, er der en chance for at Champions League trofæet vil vende tilbage til Italien efter 12 års fravær.
Manchester City ser brandfarlige ud og med Erling Haaland som angriber, er Manchester City stor favoritter til at vinde Champions League og i år er deres største chance for at vinde deres første Champions League titel.. Til sidst har vi Champions League giganterne, Real Madrid. Uanset hvor dårlig de spiller i La Liga, så er de favoritter i Champions League.

Europa League

Trods Europa League ikke kan hamle op med Champions League, så finder du stadig et væld af gode europæiske hold i turneringen.
Det er også i Europa League, at danske hold ofte kan gøre sig gældende – på den gode måde vel at mærke. I 2020 deltog FC København i kvartfinalen mod storklubben Manchester United, hvor man desværre tabte i forlænget spilletid.

I dette års Europa League havde vi adskillige top hold. Hold som FC Barcelona, Manchester United, Arsenal og Juventus har alle været nede i dette års Europa League.

Europa Conference League

Europa Conference League er et helt nyt turnering som startet i 2021. I turneringens første første omgang sidste år, førte Jose Mourinho AS Roma til deres første europæiske trofæ nogensinde.

Hotel

Til din næste fodboldrejse, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!