ESTD: 1883 - CAPACITY: 22

Turf Moor

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Pladssektioner på Turf Moor

North Stand

Pladser yderst på den ene langside tæt på banen

North Stand

Pladser yderst på den ene langside tæt på banen

Jimmy McIlroy Lounge

Billetter på nedre kortside med adgang til lounge før og efter kamp, hvori der vil være 1 portion gratis street food, mulighed for køb af drikkevarer, samt 1 stk. gratis kampprogram.

Jimmy McIlroy Lounge

Der er følgende inkluderet i billetten:

- Pladser på nedre kortside
- Adgang til lounge 2,5 timer før kamp til 1 time efter kamp
- 1 portion streetfood i lounge inden kamp
- 1 stk. kampprogram

KAMPE

Turf Moor
  • Alle kampe

Burnley – Bournemouth

1.795,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Bournemouth på Turf Moor.

Burnley – Brentford

1.895,00 kr.
15. – 17. marts 2024
Oplev Burnley hjemme på Turf Moor mod Brentford.

Burnley – Wolverhampton Wanderers

1.795,00 kr.
1. – 3. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Wolves på Turf Moor.

Burnley – Brighton

1.895,00 kr.
12. – 14. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Brighton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Brighton på Turf Moor.

Burnley – Newcastle United

2.495,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Burnley og Newcastle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til England med footballtravel.dk og se kampen Burnley vs Newcastle på Turf Moor.

Burnley – Nottingham Forest

2.095,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Oplev Burnley hjemme på Turf Moor mod Nottingham Forest.

Scroll To Top