Med Footballtravel.dk kan du se Manchester United spille imod Liverpool FC i North West Derby.
Hos os kan du købe fodboldrejser til England med fly, hotel og fodboldbilletter til alle North West Derby kampe.
Book din næste fodboldrejse hos Footballtravel.dk og oplev Manchester United spille imod Liverpool FC.

  • Northwest Derby
  • Liverpool FC
  • Manchester United

Manchester United – Liverpool FC │ North-West Derby

5.745,00 kr.
6. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med North West Derbyet mellem Manchester United og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Liverpool på Old Trafford.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

North West Derby

Hele verdens øjnes er vendt mod England, når Manchester United spiller imod Liverpool. North West Derby er blandt Premier League mest profileret kamp. Begge klubber har nydt godt af succes gennem tiden. Imellem de 2 klubber er der vundet 39 1. divisions titler, 20 FA cups, 14 league cups og 9 Champions League/Europa League titler. Begge hold er Englands 2 mest succesfulde klubber og har haft adskillige store dyster mellem hinanden.

North West Derby er en af de mest spillet kampe i England. Manchester United og Liverpool har spillet hele 211 gange Her har Manchester United føringen med hele 82, mens LIverpool FC har vundet 71 kampe. De resterende 58 kampe er endt i uafjort. Hver kamp ahr været høj intens med masser af mål og drama. Bare for 2 år siden vandt Liverpool FC 7-0 over Manchester United.

Forskellen på kvalitet har været rimelig store i de sidste 7 år. Liverpool FC har været flyvende og vundet 1 Premier League titel og 1 Champions League titel. Derudover har de været med i utallige Premier League ræs og tabt 2 Champions League finaler.
Manchester United på den anden side har ikke set stort succes siden Sir Alex Fergusons afgang i 2012. Det er kun blevet til et par små cups og 1 Europa League titel. Men I denne sæson ser Manchester United flyvende ud med Erik ten Haag som træner. De har allerede vundet carabao cup og er storfavoritter til Europa League titlen i år.

Kampe

Der har været adskillige bemærkelsesværdige North West Derby. Her kommer vi med nogle af vores favoritter.

Manchester United 0 – 5 Liverpool, 2021

En af de nyere kampe mellem Liverpool og Manchester United, var da Liverpool slog Manchester United 5-0. Alt så ud til at virke for Liverpool og især for Mo Salah der scorede et hattrick, hvilket gjorde ham til den første spiller siden Ronaldo R9, til at score et hattrick på Old Trafford. Alt der kunne gå galt gik galt for Manchester United den dag. Paul Pogba fik et rødt efter kun 15 minutters spilletid. Cristiano Ronaldo fik 1 mål skrabt af pga. offside.

Manchester United 3 – 2 Liverpool 2010

Manchester United husker denne kamp, for Dimitov Berbatovs.
Dimitar Berbatov scorede en fantastisk hattrick. Det bedste mål han nok scorede var det geniale saksespark for enden af felten, som gik lige under overliggeren.
Steven Gerrard scorede også 2 gode mål, men hans præstation blev overskygget af Dimitov Berbatovs hattrick.

Manchester United 1 – 4 Liverpool

Manchester United vs Liverpool var begge i et title race i 2009. Liverpool havde brug for de 3 point, for at hold title racen kørende. Manchester United scorede først, men deres føring varede kun 5 minutter, da Fernando Torres fløj forbi Nemanja Vidic, kom ind i feltet og placeret bolden helt perfekt i bagposten forbi Edwin Van Der Sar.
Lige før halvlegen blev Steven Gerrard fællede i feltet af Patrick Evra. Stevie G tog straffesparket og sparket den direkte i nettet, hvilket gave Liverpool føringen.
Efter halvlegen forsatte Liverpools dominans i kampen. Sir Alex Ferguson blev frustreret og fortog sig et tripel udskiftning ved den 74 minut, men det var til ingen nytte, da Nemanja Vidic fik et rædt kort 3 minutter efter udskiftningerne. Fabio Aurelio tog et frispark der røg direkte ind i målet og dette burde resultere i 3 point. Til sidst scorede scorede Andrea Dossena det 4. mål, hvilket gav Liverpool deres største sejr imod Manchester United siden 1990.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til England, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle North West derbys kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til North West derby kampe

Til alle North West Derby kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Premier League, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!