Newcastle United

Fodboldrejser til Newcastle United!

Med Footballtravel.dk kan du se Newcastle United spille Champions League, Fa cup, Carabao Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Newcastle med hotel og fodboldbilletter til Newcastle United kampe.
Book din næste fodboldrejse til Newcastle med Footballtravel.dk og oplev Newcastle spille på St James Park

Newcastle United kampe

Kampe
  • Alle
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Newcastle United

Newcastle United er en fusion mellem to Tyneside klubber i 1892: Newcastle East End og Newcastle West End. De har spillet deres kampe på St. James Park siden 1886.

Klubben er især kendt for deres karakteristiske hvid- og sortstribede trøjer, og den første spiller mange tænker på, er formentlig den legendariske Allan Shearer, som i 441 Premier League kampe formåede at score imponerende 260 mål og lave 64 assist.

Newcastle United har et særdeles flot klublogo, som indeholder byens våbenskjold. De to søheste repræsenterer Tyneside’s stærke forhold til havet, hvor borgen er den gamle fæstning i Newcastle upon Tyne.

Du kan læse mere om Newcastle’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Newcastle, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Newcastle kampe

Til alle Newcastle United kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til Newcastle kampe her.

Allan Saint-Maximin

Newcastle United

Newcastle United er et engelsk klub der er kendt for deres ekstrem loyale fans og legendariske spillere såsom, Alan Shearer, Ginola, Andy Cole og mange, mange flere. Især Alan Shearer er en populær mand i Newcastle. Alan Shearer er på nuværende tidspunkt Premier League alltime topscore med 260 mål. Han startede sin karriere i 1988 med Southampton, hvorefter han flyttede til Blackburn Rovers og vandt Premier League med dem. I 1996 flyttede Alan Shearer til sin barndomsklub, Newcastle United. Her lovede han Newcastle fansene at han vil sikre dem 1 Premier League titel.
For Newcastle United scorede, Alan Shearer 148 mål i 303 kampe. Desværre vandt han aldrig Premier League med Newcastle og kunne ikke holde op på sit ord. Men han fik vundet fansene og til den dag i dag, er han stadigvæk set som Newcastle United største legende.

En anden mand, der har haft stor succes hos Newcastle United er manageren Bobby Robson. Bobby Robson tog over Newcastle i 1999. Newcastle lå på sidste pladsen, da Bobby Robson tog over og hans første kamp var imod 2. pladsen Sheffield United. Overraskende nok vandt Newcastle 8-0 over Sheffield United, hvilket er den 2. største sejr i Premier League nogensinde. Newcastle endte sæsonen på en 11. plads efter en svær start. I Efterfølgende sæsoner førte Bobby Robson Newcastle United til 3 top 5 placeringer i træk.
Den 30. August 2004 blev Bobby Robson fyret grundet en dårlig start på sæsonen og uroligheder i Newcastle United omklædningsrum.

Nye Newcastle Ejere

Efter et 14 års regime af Mike Ashley, hvor både fansene og spillerene var utilfredse. Valgte Mike Ashley at sælge klubben. Klubben blev købt af Public Investment Fund of Saudi Arabia (PIF) og 3 andre forretningsfold. De nye Newcastle ejere er: PIF, der ejere 80% af klubben, Amanda Staveley, der ejer 10% af klubben. De sidste 10% ejes af Simon og David Reuben.

Newcastles fremtid ser meget mere lyst ud nu. Nu hvor de nye Newcastle ejer er begyndt med at bruge penge. Noget som Newcastle fansene ikke var vant til i lang tid. De nye Newcastle ejere har allerede brugt penge på unge og gode spillere, der kan gøre en forskel nu. Spillere som Bruno Guimarães, Nick Pope, Sven Botman, Alexander Isak og Kieren Trippier er alle nye spillere, der blev købt inden for de sidste 2 transfervinduer. Disse signinger passer rigtig godt sammen med de andre spillere, der allerede er i klubben, som Allan Saint-Maximin, Joelinton og Wilson. 

Newcastle har haft et flyvende start på sæsonen. Efter de første 14 kampe er Newcastle United lige nu på 3. pladsen. Og med Eddie Howe som Manager, kan Newcastle nå nye højder som aldrig før. 

Scroll To Top