Med Footballtravel.dk kan du se Manchester United spille imod Manchester City i både Premier League, Champions League og FA Cup.
Hos os kan du købe fodboldrejse til Manchester med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Manchester derby kampe.
Book din næste fodboldrejse til Manchester med Footballtravel.dk og oplev Manchester City vs Manchester United.

  • Manchester Derby
  • Manchester United
  • Manchester City

Manchester City – Manchester United

5.945,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Manchester City og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Manchester United på Etihad Stadium.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Englands største rivalisering

Manchester Derby mellem Manchester United og Manchester City er blandt de mest sete Premier League kampe. Manchester Derby levere altid høj kvalitet med masser af mål og underholdning. På det sidste har Manchester City dog haft overhånden over Manchester United. I de sidste 10 år har Manchester City vundet Premier League 5 gange, mens Manchester United ikke har vundet noget siden Sir Alex Fergisons afgang i 2012.

I alt  har der været 188 kampe Manchester Derbys. Hvoraf Manchester United har vundet 77 kampe, Manchester City har vundet 58 og de sidste 53 kampe er endt i uafgjort. Forskellen på kvaliteten har altid været store mellem de 2 klubber, hvor Manchester United altid har været det bedre hold. Men nu har Manchester City overhalet Manchester United. Manchester City har lige nu adskillige stjernespillere, der dominere Premier League. Spillere som Kevin de Bruyne, Erling Haaland, Ruben Dias og Rodri har brilleret for Manchester City og sørget for at andre hold ikke kan vinde Premier League.
Men Manchester United er også på vej tilbage. Med spillere som Rashford, Varane, Casemiro og Bruno Fernandes er der kvalitet i holdet, der kan konkurrere med Manchester City.

Manchester derby har gennem tiden budt på adskillige uforglemmelige øjeblikke. Bare i sidste sæson vandt Manchester City 6-3 over Manchester United med 2 hatricks fra Phil Foden og Erling Haaland.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle Manchester derbys kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Manchester derby kampe

Til alle Manchester Derby kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Premier League, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!