Manchester City

Fodboldrejser til Manchester City!

Med Footballtravel.dk kan du se Manchester City spille i Champions League, Fa cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Manchester City med fly, hotel og fodboldbilletter til Manchester City kampe.
Book din næste fodboldrejse til Manchester City med Footballtravel.dk og oplev Manchester City spille på mægtige Etihad Stadium.

Manchester City kampe

Kampe
  • Alle
  • FA Cup
  • Champions League
  • Premier League

Manchester City – Manchester United

4.695,00 kr.
2. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Manchester City og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Manchester United på Etihad Stadium.

Champions League: Manchester City – FC København

1.695,00 kr.
6. – 7. marts 2024
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod FC København.

FA Cup: Manchester City – Newcastle

2.145,00 kr.
16. – 18. marts 2024
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Newcastle United.

Manchester City – Arsenal

6.995,00 kr.
30. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Arsenal på Etihad Stadium.

Manchester City – Aston Villa

4.095,00 kr.
2. – 4. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Aston Villa på Etihad Stadium.

Manchester City – Luton Town

3.745,00 kr.
12. – 14. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Manchester City og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City - Luton Town på Etihad Stadium.

Manchester City – Wolverhampton

4.095,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Manchester City mod Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester City vs Wolves på Etihad Stadium.

Manchester City – West Ham

4.595,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldkamp med opgøret Man City mod West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Man City mod West Ham på Etihad Stadium.

Historien bag Manchester City

Manchester City blev stiftet i 1887 under navnet Ardwick Association Football Club, men der skulle blot gå 7 år, inden de i 1894 skiftede navn til Manchester City.
I 2003 flyttede de til The City of Manchester Stadium (nu Etihad Stadium), efter at have tilbragt 80 år på Maine Road. Her holder de rekorden for flest tilskuere til en hjemmekamp for en engelsk klub, da de mødte  Stoke City i 1934 med 84.569 tilskuere på lægterne.

Manchester Citys nok mest kendte kamp blev spillet 13. maj 2012. Inden kampen er de med 86 point lige med rivalerne fra Manchester United. Manchester City tager imod Queens Park Rangers hjemme på Etihad Stadium, og kampen står overraskende 1-2 i overtiden. Samtidig har Manchester United lige slået Sunderland 1-0, i Dimitar Berbatovs sidste kamp, og tror de har vundet Premier League. Efter 91 minutter header Edin Dzeko City-holdet på 2-2. I 93. minut skraber Mario Balotelli bolden ind i  feltet, og den lander hos Sergio Aguero som sparker bolden ind, da tiden siger 93:20. Etihad Stadium eksploderer, da Manchester City vinder deres første PL-titel! City har i dag en lounge på Etihad Stadium opkaldt efter netop dét mål – 93:20 Lounge.

De seneste par år er Manchester City blevet det mest dominante hold i England. De har vundet 6 Premier League titler, hvormed 4 af dem er vundet de sidste 5 år. Pep Guardiola har skabt et velsmurt hold, der bare kan udspille andre tophold. Det eneste Manchester City mangler at vinde er den eftertragtede Champions League. Manchester City nåede Champions League finalen i 2021 som de dog tabte imod Chelsea.

Book dine næste fodboldtur til Manchester City hos Footballtravel.dk.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester City, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Manchester City med fly

Til udvalgte Manchester City kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Manchester City kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter her. Fodboldbilletter til Manchester City kampe ankommer typisk ca. 24 timer før kampstart

Du kan derudover også finde fodboldrejser til Liverpool, Tottenham og Manchester United hos Footballtravel.dk

93:20

Etihad Stadium

Om Etihad Stadium

Efter 80 år på det gamle stadion Maine Road, kendt for at være nordens Wembley, flyttede man til Etihad Stadium i 2003. Før sin fodboldbrug var hvad der er nu Etihad Stadium et atletikstadion. Efter en længere renovation blev stadionet fodboldvenligt og Manchester City flyttede ind. I dag kan der sidde omkring 53.000 tilskuere på City of Manchester Stadium.

Sådan kommer du til Etihad Stadium

Tog: Man kan tage toget til Piccadilly Station, hvilket er den tætteste station til stadion. Dette vil være efterfulgt af en cirka 15 minutters gåtur.

Bus: Fra Piccadilly Gardens går flere busser, som stopper nær stadion. Buslinjer som tager dig tæt på Etihad Stadium er 216, 231 og 237.

Taxa: Fra centrum af Manchester kan man forvente en tur på 10-20 minutter afhængig af trafikken. Man kan også tage en taxa fra Piccadilly Station, her kan man forvente en tur på cirka 5 minutter.

CITY OF MANCHESTER STADIUM

Pubs nær Etihad Stadium

Udover at se Manchester City, så er det også en god ide at se de mange pubs der er rundt omkring Etihad stadium. Der er adskillige anbefalelsesværdige pubs omkring Etihad Stadium, men vi har prøvet at begrænse os til 2.

Mary D’s Bar

13 Grey Mare Ln, Manchester, M11 3DQ

Denne populære pub for Manchester City fans er en for opleveren. Her er den helt fede stemning og pubben er altid propfyldt. På denne pub befinder dig ikke mere end et par minutter fra stadion.

The Bradford Inn

112/114 Bradford Road, Manchester, M40 7AS

Et godt sted at få noget at drikke og spise inden kamp. The Bradford Inn har også et hyggeligt udenførs område. En lidt mere rolig pub på kampdage grundet den 10-15 minutters gåtur til stadion. Man vil stadig opleve mange fans og en fed atmosfære. På kampdage tændes der op for deres karaoke, skal du have en tur?

Manchester City kampe
Manchester City kampe

OPLEVELSER

Til din næste fodboldrejse til Manchester City, kan du udover at se Manchester City kampe også opleve forskellige tours, statuer og malerier rundt omkring Old Trafford.

Statuer

Manchester City er en gamle historisk klub, som i deres senere år har set meget succes. Når man tænker på denne succes, kommer især 3 spillere i tankerne. Det er nemlig Kun Aguero, David Silva og Vincent Kompany, som hver især spillede omkring 10 år i klubben og var med til ikke kun at vinde klubbens første Premier League, men en masse mere. Rundt om stadionet kan man finde disse 3 statuer, som er blevet sat op for at hylde disse legender.

Tours

Manchester City har en masse forskellige turer, men deres mest iøjnefaldende er Countdown to Kick-off Tour. Denne tur giver dig lov til at se spillerene gå på stadion inden kampen, gå langs sidelinjen lige inden kampstart og giver dig følesen af hvordan det er at være bag kulissen på en kampdag.

For booke en Manchester City Tour klik her.

Fodboldrejser Manchester city

Manchester City kampe i sæsonen 11/12

Manchester City bedste og mest mindesværdige sæson var i 2011/12. Her var der adskillige Manchester City kampe, der endte i de døende minutter og med højt nervøsitet. Men sæsonen vil blive husket for Agüeros sidste sekund mål der fik Manchester City til at vinde deres første Premier League titel.

Sæsonen startede fantastisk ud på sæsonen. Her gik Manchester City de første 14 kampe ubesejret med kun 2 uafgjorte. Næsten alle kampe var domineret af Manchester City. De største sejr var:

  • Manchester City          4 – 0        Swansea City
  • Tottenham                    1 – 5        Manchester City
  • Manchester City          3 – 0       Wigan Athletic
  • Manchester City          4 – 0      Blackburn Rovers
  • Manchester United     1 – 6       Manchester City
  • Manchester City           5 – 1      Norwich City

Manchester Derby er nok en af Manchester Citys mest velkendte fodbold kampe. I første halvleg skete der ikke særligt meget. Mario Balotelli scorede 1. halvlegs eneste mål ved det 22. minut.
2. halvleg begyndte Manchester City rigtigt at begyndte med at køre Manchester United over. Allerrede ved det 47. minut fik Jonny Evans et rødt kort. og nu skulle Manchester United spille med 10 mænd. Mario Balotelli fik sit andet mål og gjorde det til 2-0. Sergio Aguero gjorde det til 3-0. Manchester United skulle dog score et mål ved det 81. minut. Men derfra skulle det dog gå helt galt. I de sidste 5 minutter af kampen scorede Manchester City 3 mål og dermed vandt Manchester City kampen 6-1. Dette var den største nederlag Manchester United har oplevet på deres hjemmebane.

Manchester City skulle dog opleve deres første nederlag. Det skete i Stamford Bridge imod Chelsea. Kampen startede godt for Manchester City. Mario Balotelli scorede allerede ved det 2. minut. Ved det 34. minut udlignede Raul Meireles for Chelsea og gjorde det til 1-1.
Ved det 82. minut fik Chelsea et straffespark. Frank Lampard tog straffesparket og scorede. Dermed gav Chelsea Manchester City deres første nederlag efter 15 runder.
Efter nederlaget imod Chelsea begyndte Manchester Citys form at falde. Manchester City kampen mod West Bromwich blev 0 – 0. Manchester City kampen efter blev tabt 1-0 imod Sunderland. Føringen som de havde til Manchester United var begyndt med at være smallere og smallere og det hjalp ikke til at tabe 1-0 mod Everton. Manchester City gik derefter 4 kampe i træk med sejr og det så godt ud for dem igen.

Manchester City tabte på kampdag 28 imod Swansea City og dermed tabte de 1. position til Manchester United. Igen skulle Manchester City form falde. Manchester City tabte de næste 4 ud 5 kampe. Manchester City fandt dog formen igen, da de vandt 4-0 imod West Bromwich og 6-1 til Norwich City. Ved kampdag 36 vandt Manchester City 1-0 imod Manchester United og dermed fik de 1. pladsen igen.

Manchester City vs QPR

Efter en 2-0 sejr over Newcastle United skulle Manchester City spille imod Queens Park Rangers i det allersidste spillerunde. Både Manchester City og Manchester United havde 86 points, men Manchester City havde et bedre målscore. Manchester City kampen mod QPR skulle bare vindes og dermed kunne de vinde deres første Premier League titel. Manchester Citys Zabaleta scorede i den 39. minut og Manchester City fansene gik amok. Det stod 1-0 og titlen så ud til at komme til Manchester City. Det skulle dog gå helt galt. I starten af 2. halvleg skulle Djibril Cisse score for QPR og gøre det til 1-1. Manchester City skulle dog få hjælp fra den tidligere Manchester City spiller Joey Barton. Joey Barton fik et rødt kort ved det 55. minut og dermed var QPR nede til 10 mænd. QPR skulle dog score igen og dermed var Manchester City bagud med 2-1. Manchester United var igang med at vinde over Sunderland, så Manchester City skulle finde 2 mål frem i en halv time endnu. Manchester City angriberen, Edin Dzeko, blev skiftede ind ved det 69 minut. Han skulle have en yderest vigtig rolle i kampen.

Der blev sat 5 minutter ekstra ind i kampen. Manchester City havde altså 5 minutter til at finde 2 mål. Ved det 92. minut fik Manchester City et hjørnespark. Hjørnesparket blev sparket ind af David Silva og op kom Edin Dzeko til at heade bolden ind. QPR – Manchester City kampen fik et helt andet tempo nu. Manchester gik all in for få det andet mål. Ved det allersidste minut fik Aguero bolden under sine fødder, han sendte bolden videre til Balotelli. Balotelli blev tacklede bagfra af en QPR spiller, men mens han faldt, nåede han at sende bolden videre til Aguero. Aguero tog skuddet og bolden gik forbi QPR målmanden. Scoren blev 2-1 og Manchester City har altså vundet Premier League i de døende minutter i sæsonen og dermed frataget Premier League fra Manchester United.

Nye ære

Dette var starten af Manchester City nye ære. Manchester har siden vundet 4 Premier League flere, 4 Carabao Cups og 1 enkelt FA Cup.

Scroll To Top