West Ham United

Fodboldrejser til West Ham United!

Med Footballtravel.dk kan du se West Ham United spille i Europa League, Fa cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til West Ham med fly, hotel og fodboldbilletter til West Ham kampe.
Book din næste fodboldrejse til West Ham med Footballtravel.dk og oplev West ham spille på London Stadium.

West Ham United kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • FA Cup
  • Europa League
  • Premier League

West Ham – Brentford

1.595,00 kr.
25. – 27. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Brentford på London Stadium.

Dobbeltpakke: Crystal Palace – Luton & West Ham – Burnley

4.045,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Luton Town.

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley

7.445,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Trippelpakke: Crystal Palace – Luton & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

7.095,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Luton Town.

Trippelpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

10.195,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Dobbeltpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley

3.195,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Dobbeltpakke: QPR – Middlesbrough & West Ham – Burnley

3.295,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

Trippelpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

5.895,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Trippelpakke: QPR – Middlesbrough & West Ham Burnley & Chelsea – Newcastle

5.995,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

West Ham United – Burnley

2.095,00 kr.
9. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Burnley på London Stadium.

Dobbeltpakke: West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

4.845,00 kr.
9. – 12. marts 2024
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Burnley.

West Ham – Aston Villa

2.695,00 kr.
16. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem West Ham og Aston Villa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Aston Villa på London Stadium.

West Ham – Tottenham Hotspur

3.195,00 kr.
1. – 3. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Tottenham på London Stadium.

West Ham – Fulham

2.795,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Fulham på London Stadium.

West Ham – Liverpool FC

5.895,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem West Ham og Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham - Liverpool på London Stadium.

West Ham United – Luton Town

3.045,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem West Ham og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen West Ham vs Luton Town på London Stadium.

Historien om West Ham United

I 1895 stiftede direktøren af Thames Ironworks skibsværft, Arnold Hills, Thames Ironworks FC. Idéen var at fodboldklubben skulle styrke båndet mellem ledelsen og skibsbyggerne.
I 1900 blev West Ham United stiftet, og klubben startede i London League, inden de i 1919 blev en del af The Football League, og i 1923 spillede de i landets bedste række.

Klubbens storhedstid var i 1960’erne, hvor West Ham var anset som en af de bedre klubber i Europa. På givet tidspunkt løb engelske fodboldlegender Bobby Moore, Geoff Hurst og Martin Peters også rundt på Boleyn Ground eller som kendt mellem fansene Upton Park.

I takt med at klubben ønskede at komme tilbage i toppen af engelsk fodbold, blev det også et farvel til det legendariske Boleyn Ground. Her rykkede klubben nemlig til Det Olympiske Stadion (London Stadium) i 2016, som nu er det tredje største stadion i hele England. Det har de seneste år også ført til succes med klubben i dens første Europæiske semifinale siden 1975.

West Ham er også kendt for deres akademi (Academy of Football) som i nyere tid har set spillere som Frank Lampard, Joe Cole, Rio Ferdinand, Michael Carrick, Jermaine Defoe, Mark Noble, Declan Rice mm. trække de “claret and blue” farver på.

I klubbens logo kan man se to krydsende hammere, for at værne om klubben arv, og af den samme grund kaldes West Ham i dag også for ”the Irons” og ”the Hammers”.

West har de seneste år haft europæisk succes. Sidste år nået de semifinalen af Europa Conference League og i år håber de på at vinde tuneringen.

Du kan læse mere om West Ham’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til West Ham, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til West Ham kampe

I alle vores West Ham fodboldpakker kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til West Ham fodbold kampe her.

OBS: Fodboldilletter til West Ham kampe kommer typisk 24 timer før kampstart. Du kan derudover også finde fodboldrejser til Liverpool, Tottenham og Manchester United hos Footballtravel.dk

FOREVER BLOWING BUBBLES

Om London Stadium

London stadium er en af de helt nye stadium i England. The London Stadium blev bygget til at hoste de olympiske leje i 2012. Stadionet, som har en kapacitet på 60.000 pladser, ligger i Stratford i bydelen Newham i det østlige London. Stadionet blev designet af Populous og blev opført til en pris af 486 mio. pund. London Stadium er et af de mest teknologisk avancerede stadions i verden og har et udtrækkeligt sædeanlæg, som kan omkonfigureres til at rumme atletikbegivenheder, koncerter og andre sportsbegivenheder. Stadionet har også et udtrækkeligt tag, som kan åbnes eller lukkes efter behov.

Så hvis du gerne vil have en fantastisk fodboldrejse til West Ham og se London Stadium. Så bestil din rejse hos Footballtravel.dk

Du kan også finde andre fodboldrejser til England, ved at klikke her.

Sådan kommer du til London Stadium

Metro: Metro st. tættest på London stadium er Stratford. Herfra er der dog en 15 minutters gåtur fra Stratford til London Stadium.

Bus: Med de 4 følgende busser, 388, 308, 339 og D8 kan du tag bussen til Stratford eller Stratford City.

Scroll To Top