Tottenham Hotspur

Fodboldrejser til Tottenham!

Med Footballtravel.dk kan du se Tottenham spille i Carabao Cup, Fa cup og  Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Tottenham med fly, hotel og fodboldbilletter til Tottenham kampe.
Book din næste fodboldrejse til Tottenham med Footballtravel.dk og oplev Totttenham spille på Tottenham Hotspurs Stadium

Tottenham Hotspur kampe

Kampe
  • Alle
  • FA Cup
  • Premier League

Tottenham Hotspur – Crystal Palace

3.345,00 kr.
1. – 3. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Crystal Palace på Tottenham Hotspur Stadium.

Dobbeltpakke: Millwall – West Brom & Tottenham – Luton

4.595,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod West Bromwich Albion.

Dobbeltpakke: QPR – Birmingham & Tottenham vs Luton

4.695,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Birmingham City.

Tottenham Hotspur – Luton Town

4.995,00 kr.
29. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Luton Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Luton Town på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham – Nottingham Forest

3.195,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Tottenham og Nottingham Forrest. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Nottingham Forrest på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham Hotspur – Manchester City

4.395,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Tottenham og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Manchester City på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham Hotspur – Arsenal │ North London Derby

5.545,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig North London Derby mellem Tottenham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Arsenal på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham Hotspur – Burnley

3.595,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Tottenham og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham vs Burnley på Tottenham Hotspur Stadium.

Samarbejde med Tottenham

Hos Footballtravel.dk er vi Official Club Reseller hos Tottenham, og vi har faste pladser i Travel Club sektionen på Tottenham Hotspur Stadium til alle Tottenham’s hjemmekampe.

Inkluderet i billetterne er loungeadgang før, under og efter kampen, buffet før kampen og drikkevarer i pausen.

Du kan læse mere om Tottenhams Official Ticket Sales her

Historien bag Tottenham

Tottenham Hotspur er en klub i London, som blev grundlagt i 1882. Fra 1899-2017 spillede Tottenham på deres historiske stadion, White Hart Lane, som blev revet ned efterfølgende. Efter to år på Wembley blev Tottenham Hotspur Stadium endelig færdigt. Dette stadion blev bygget mere eller mindre på præcis samme lokation, dog med næsten dobbelt så mange tilskuere.

Klubbens motto lyder på engelsk, “To Dare Is To Do”. På dansk kan dette motto bedst oversættes til “At turde er at gøre”. Klubben oplevede sin første (og største) storhedstid i 60’erne, hvor holdet med den såkaldte “Push and Run” (flydende pasningsspil) spillestil bragte den kontinentale fodboldstil til England, hvor det ellers var kutyme at spille såkaldt “Kick and Rush” (høje, lange bolde). Tottenham Hotspur er en af Premier Leagues mest traditionsrige klubber. Flere danskere har præget klubbens historie, og nu er det Pierre-Emile Højbjergs tur til at skabe noget stort.

Du kan læse mere om Tottenhams historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Tottenham, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til fodboldrejser til Tottenham tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Tottenham kampe

Til alle Tottenham kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til Tottenham kampe her. fodboldbilletter til Tottenham kampe kommer ofte 24 timer før kampstart.

SPURS GO MARCHING IN

Tottenham Hotspur Stadium

Om Tottenham Hotspur Stadium

I 1899 flyttede Tottenham deres hjemmebanekampe til White Hart Lane. På dette tidspunkt havde Tottenham ikke plads til mange fans og det siges at deres første hjemmekamp medførte 5000 fans. Store renoveringer begyndte så småt og inden første verdenskrig havde man plads til omkring 50.000. I 1930’erne forsatte renoveringerne sig og White Hart Lane kunne nu have omkring 70.000 fans på stadion. Med tiden blev de fleste stadions i England ændret. Man gik nemlig fra ståpladser til sidde pladser. Dette havde konsekvenser for det antal pladser Tottenham kunne tilbyde. Inden White Hart Lane blev revet ned i 2017 havde man cirka 36.00 pladser.

I 2017 begyndte konstruktionen af det nye Tottenham Hotspur Stadium. Man sørgede for at det nye stadion skulle ligge i samme område som White Hart Lane. Man brugte det meste af den gamle plads hvor det 118 år gamle White Hart Lane lå før. Denne første kamp så Totteham besejrede Crystal Palace 2-0 foran 59.215 tilskuere.

Det kan virkelig anbefales som fodboldfan at komme en tur forbi det nye stadion. Det har en imponerende sydtribune med plads til 17.500 fans og er landets tredje største klubstadion, kun overgået af Old Trafford og London Stadium. Desuden er det værd at nævne at der kan fyldes 10.000 øl pr. minut på stadionet vha. den nye Bottoms Up-teknologi. Alt i alt et imponerende stadion.

Sådan kommer du til Tottenham Hotspur Stadium

Metro: De to nærmeste stationer til stadion er White Hart Lane og Northumberland Park, som begge er en kort gåtur fra Tottenham Hotspur Stadion. Begge stationer kan man komme til via the Victoria Line, som man kan hoppe på fra f.eks. Seven Sisters, Tottenham Hale eller en af de mere centrale stationer i London.

Bus: Der er forskellige busser der går fra Seven Sisters metrostation som stopper foran stadion. Følgende busruter anbefales: 149, 259, 279 349 eller W3.

Taxa: Fra London centrum, kan man tage en taxa til Tottenham Hotspur Stadium. Dette kan tage mellem 35-45 minutter eller mere i forhold til trafikken.

TOTTENHAM HOTSPUR STADIUM

Pubs nær Tottenham Hotspur Stadium

The Bricklayer’s Arms

803 High Road, Tottenham, N17 8ER

Denne pub er kendt som værende Tottenham’s pub inden deres hjemmebanekampe. Det kan også ses på de mange fans til stede og den fantastiske stemning. Det er en mindre pub med et kæmpe udendørs areal. Pubben er placeret mindre end et par minutters gåtur fra stadion.

The Elbow Room

503-505 High Road, N17 6QA

Endnu en pub som står Tottenham fansene nær. Ligesom The Bricklayer’s Arms befinder Elbow Room sig kun få minutter fra stadion. Her vil du også finde en masse fans og vigtigst af alt en fantastisk atmosfære.

1671557386-1573751466_original
635929432593180287

Oplevelser

Tours

Tottenham tilbyder en masse turer omkring og i deres helt nye stadion. En tur Tottenham har, som næsten ingen klubber i verdenen har er deres The Dare Skywalk. Her får man lov til at gå oppe på toppen af stadion, se udsigten af banen og London, men størst af alt komme helt tæt på the Golden Cockrel.

Læs mere om turer til Tottenham Stadium her.

Fodboldrejser tottenham

Tottenhams vej til Champions League Finalen 2019

Tottenham nåede for første gang i deres historie Champions League-finalen. Men det var alt andet end nemt. Der var drama, spænding og hattrick-helte. Læs historien om en af de største underdog-historier i Champions League-historien.

Tottenhams kampprogram i Champions League var alt andet end nemt. Tottenham kom i gruppe med FC Barcelona, Inter Milan og PSV. Gruppen blev kaldt “dødens gruppe”, og det var der god grund til.

Inter Milan vs Tottenham

Første kamp for Tottenham var imod Inter Milan på San Siro. Tottenham havde fuld kontrol over kampen, og det så ud til, at de nemt ville vinde. Tottenham kom foran ved det 53. minut, da et skud fra Christian Eriksen blev rettet og gik i nettet. I de første 85 minutter af kampen dominerede Tottenham fuldstændigt uden nogen reaktion fra Inter Milan. Men endelig, ved det 85. minut, scorede Mauro Icardi med deres første skud på mål. Det var tydeligt, at Tottenham-spillerne begyndte at blive paniske, og uheldet skete ved det 92. minut. Her steg Matias Vecino højt op og scorede for Inter Milan. Inter vandt kampen 2-1, og Tottenham vendte tilbage til London uden nogen point.

Tottenham vs Barcelona

Tottenhams kampprogram bød på FC Barcelona på 2. kampdag på Wembley. Denne kamp var alt andet end nem. To fantastiske mål fra Phillip Coutinho og Ivan Rakitic gav Barcelona en tidlig føring. Harry Kane fik dog Tottenham tilbage på sporet, da han scorede ved det 52. minut. Desværre for Tottenham var Lionel Messi brandvarm den aften. Med to mål fra Messi vandt Barcelona 4-2 over Tottenham. Det så helt sort ud for Tottenham. Efter to kampe uden point så det ud til, at de ville blive elimineret tidligt.

PSV vs Tottenham

PSV vs Tottenham var den kamp, som mange forventede skulle være den nemme kamp for Tottenham. Men som de andre kampe, fik Tottenham problemer. PSV’s Lozano scorede 30 minutter inde i kampen, og alt så sort ud for Spurs igen. Men to mål fra Harry Kane og Lucas Moura fik dem hurtigt foran i kampen. Alt så ud til at gå godt for Tottenham. De fortsatte med at skabe chancer, men alt skulle gå galt. Tottenham-målmanden Hugo Lloris fik et rødt kort. Nu skulle Tottenham klare de sidste 15 minutter med en mand i undertal. Desværre for Tottenham scorede PSV ved det 87. minut. Kampen endte 2-2.

Tottenham fik deres første point i gruppespillet, men ifølge statistikkerne så det ikke særlig godt ud for dem. Ingen hold havde nogensinde formået at komme videre fra gruppespillet med kun ét point efter tre kampe.

Tottenham vs PSV

Tilbage på Wembley skulle Tottenham endelig få deres første sejr. De vandt 2-1 over PSV. Men som altid for Tottenham, skulle det hele (næsten) gå galt. PSV scorede allerede ved det 2. minut af kampen, og det så ud til, at Tottenham officielt skulle ud af turneringen. Men angriberen Harry Kane havde andre tanker. Med to mål fra Harry Kane ved det 78. og 89. minut af kampen vandt Tottenham endelig deres første kamp i gruppespillet og var stadig i live.

Tottenham vs Inter Milan

Endnu engang skulle Tottenham vinde imod Inter Milan for at bevare håbet om at forblive i Champions League. Inter Milan gjorde dog livet svært for Tottenham, da de kun havde brug for et uafgjort resultat for at komme videre. Som altid skulle Tottenham helt til de sidste minutter for at vinde kampen. Christian Eriksen scorede ved det 80. minut og vandt kampen 1-0. Nu skulle Tottenham til Camp Nou. Alt, de skulle bruge for at komme videre i Champions League, var at efterligne, hvad Inter Milan opnåede imod PSV. Hvis Inter Milan vandt 2-0 over PSV, skulle Tottenham også vinde 2-0 imod Barcelona.

Barcelona vs Tottenham

Europa League så ud til at være en mulighed for Tottenham, da Ousmane Dembele scorede et tidligt mål for Barcelona. Men ind kom Lucas Moura og scorede for Tottenham ved det 85. minut. Kampen endte 1-1, og det eneste, der skulle til for, at Tottenham kunne komme videre i Champions League, var, at PSV og Inter Milan spillede 1-1. Heldigvis blev kampen mellem PSV og Inter Milan 1-1, og mirakuløst nok gik Tottenham videre til 1/16-finalen i Champions League.

Tottenham vs Dortmund (1/16 finalen)

Tottenham vs Dortmund var nok det første gennembrud for Tottenham, som de vandt overbevisende. I den første kamp på Wembley Stadium vandt Tottenham 3-0, med et tidligt mål fra Son Heung-min, Jan Vertonghen og Fernando Llorente. I returkampen mellem Dortmund og Tottenham var Dortmund opsat på at gøre en forskel. Med mange store chancer på mål så det ud til, at Dortmund var ude efter at gøre det umulige og forsøge at vinde kampen. Men en heroisk præstation fra Hugo Lloris forhindrede Dortmund i at score. Harry Kane knuste Dortmunds håb, da han scorede til 1-0 i anden halvleg.

Tottenham vandt samlet med 4-0 over Dortmund.

Tottenham vs Manchester City (1/8 finalerne)

Kampen mellem Tottenham og Manchester City havde alt det, enhver fodboldfan ønsker at se. Tottenham fik spillet deres første kamp på deres nye stadion, Tottenham Hotspur Stadium. Tidligt i kampen blev Manchester City tildelt et straffespark. Sergio Aguero trådte frem for at tage straffesparket. Heldigvis for Tottenham reddede Hugo Lloris straffesparket. Manchester City fortsatte dog med at presse på. Det så ud til, at Manchester City ville score det første mål. Tottenhams stjerneangriber, Harry Kane, pådrog sig en langvarig skade og blev nødt til at blive udskiftet. Heldigvis havde Tottenham Heung Min Son. 12 minutter før kampens afslutning scorede Son for Tottenham. Tottenham vandt kampen og kunne bringe en 1-0 føring med sig til Etihad Stadium.

Returkampen

Returopgøret mellem Manchester City og Tottenham er nok den kamp, som alle husker. Tottenhams gameplan var at køre defensivt og forsvare deres 1-0 føring. Den plan blev allerede ødelagt ved det 4. minut. Raheem Sterling scorede tidligt i kampen. Igen var Tottenham afhængige af Heung Min Son. Her scorede han to mål i det 7. og 10. minut, og nu førte Tottenham med 2 mål over de engelske mestre. Føringen varede dog ikke længe, da Bernardo Silva og Raheem Sterling scorede to hurtige mål. På 20 minutter var resultatet 2-3 til Manchester City, hvilket var ekstraordinært.

Tottenham havde dog stadig føringen på grund af deres flere udebanemål. Ved det 59. minut kom Tottenham for første gang bagud i kampen. Sergio Aguero scorede et fantastisk mål fra en svær vinkel. Nu var Tottenham nødt til at score et mål, ellers ville de være på vej ud af Champions League. Ind kom Fernando Llorente. Angriberen, der startede kampen på grund af Harry Kanes skade, havde en vigtig rolle at spille. Ved det 73. minut blev Tottenham tildelt et hjørnespark, og ud af alle personer var det Fernando Llorente, der scorede. Tottenham-spillerne og fansen begyndte at juble, mens Manchester City-spillerne begyndte at klage til dommeren, da de mente, at Fernando Llorente scorede med sin arm. Dommeren gik til VAR og fik vurderet, at målet var godkendt. Tottenham var tilbage i kampen og havde føringen.

Nu til det mest dramatiske øjeblik i kampen. I det allersidste minut scorede Manchester Citys Raheem Sterling. Manchester City jublede stort, da de troede, de havde vundet kampen. Men her var det første gang, hvor VAR virkelig blev indblandet på kontroversiel vis. VAR indså, at Aguero faktisk var offside, og målet burde ikke have talt. Dette betød, at Tottenham vandt kampen og gik videre til semifinalen.

Tottenham vs Ajax (Semi finale)

Endnu engang, som altid, skulle Tottenham gøre det hele på den svære måde. Det første opgør mellem de to hold fandt sted på Tottenham Hotspur Stadium. Ajax spillede imponerende og vandt kampen 1-0.

Returkampen i Johan Cruyff Arena startede igen med Ajax, der dominerede Tottenham. Allerede inden for en halv time scorede Ajax to mål, hvilket betød, at Tottenham skulle score tre mål for at komme videre til Champions League-finalen. Tottenhams hold var heller ikke det stærkeste, da Harry Kane stadig var skadet, og de andre spillere ikke var i topform. Men ved det 55. minut begyndte Tottenham og især Lucas Moura at spille godt. Lucas Moura scorede to hurtige mål, og nu manglede de blot ét mål for at komme til Champions League-finalen. Målet kom, som altid, i det allersidste minut. Dele Alli lavede en smart aflevering til Lucas Moura, hvilket gjorde ham helt fri i feltet. Lucas Moura scorede målet og sendte Tottenham til deres første Champions League-finale. Et heroisk hattrick af Lucas Moura gav ham en sjælden 10/10-vurdering fra L’Equipe.

Tottenham vs Livepool (finale)

Finalen mellem Liverpool og Tottenham i 2019 levede op til de store forventninger. Begge hold havde vundet deres semifinalekampe på dramatisk vis. Men desværre blev kampen ikke så spændende som håbet. Liverpool fik et kontroversielt straffespark i de første minutter, som Mohamed Salah omsatte til mål. Liverpool gik i forsvarsposition, og Tottenham kunne ikke bryde igennem. Til sidst scorede Divock Origi i de sidste minutter og afgjorde kampen, hvilket resulterede i, at Liverpool vandt deres første Champions League i 14 år. Tottenham var selvfølgelig skuffede over resultatet, da de havde kæmpet hårdt for at nå finalen.

Scroll To Top