Med Footballtravel.dk kan du se North London derby i Champions LeagueFa Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe North London Derby fodboldpakker  med fly, hotel og billetter til alle North London Derby kampe.
Book din næste fodboldpakker med Footballtravel.dk og oplev Arsenal og Tottenham spille imod hinanden.

  • North London Derby
  • Tottenham Hotspur
  • Arsenal

Tottenham Hotspur – Arsenal │ North London Derby

5.045,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend og oplev det største lokalopgør som Premier League kan tilbyde, nemlig North London Derby mellem Tottenham og Arsenal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Tottenham - Arsenal på Tottenham Hotspur Stadium.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Englands største rivalisering

The North London Derby er nok Englands allerstørste rivalopgør mellem Tottenham og Arsenal. Gennem tiden har opgøret været fyldt med masser af mål, røde kort og drama. Alt er på spild når Tottenham og Arsenal møder hinanden og begge holds fans tolerere intet mindre end et vind.

The North London Derby er blevet spillet 192 gange, hvoraf Arsenal har vundet 80 gange, Tottenham har vundet 61 kampe og de resterende 51 kampe er endt i uafgjort.  I mange år har Arsenal haft overhånden over Tottenham. Arsenal har i 21 sæsoner i træk (mellem sæsonen 1995-96 til 2015-16) endt over Tottenham i tabellen og i den periode har Arsenal vundet adskillige Premier League, FA Cup og nåede Champions League finalen i 2006.
Men i de sidste års tid, har Tottenham dog haft overhånden over Arsenal. Tottenham har i de sidste 6 sæsoner været placeret over Arsenal. Derudover er de også nåede til 1 Champions League finale og tæt på Premier League titlen flere gange.
Arsenal ser dog ud til at være tilbage igen og er faktisk favoritter til at vinde dette års Premier League titel.

Gennem tiden har North London Derby budt på 100vis af forskellige bemærkelsesværdige øjeblikke som sent bliver glemt. Der er selvfølelig Danny Roses debut kamp imod Arsenal, da han scorede nok en af Premier Leagues bedste flugter. Eller da Arsenal vandt ligaen uden at tabe 1 kamp i Premier League på Tottenhams stadium, White Hart Lane i 2004. Eller nok en af de bedste Premier League kampe nogensinde, hvor kampen mellem de 2 hold endte 4-4 med flere mål i de døende minutter.
Med North London Derby er du næsten garanteret en kamp med masser af drama, underholdning og adskillige mål.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til London, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle North London Derby kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til North London Derby kampe

Til alle North London Derby kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Premier League, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!