ESTD: 1896 - CAPACITY: 19.359

Craven Cottage

Craven Cottage åbnet op i 1896 og er en fodboldstadion for fodboldklubben Fulham i London. Craven Cottage var en af de første multifunktionelle stadions i England, her kan man både se fodbold og rugby. Stadionnet har en kapacitet på 22.384 tilskuere og i 1938 slog de deres tilskuere rekord, da de havde 49.335 tilskuere i stadionnet der så Fulham spille imod Millwall. Fulham har dog planer om at udvide Craven Cottage.

Sådan kommer du til Craven Cottage

Metro: den tætteste station til Craven Cottage er Putney Bridge. Herfra kan du forvente en 10 – 20 minutters gåtur fra Putney bridge til Craven Cottage. Bus: Fra Kingston upon Thames station – Kan du tag enten bus 85 eller C4 til Putney Bridge. Herfra er der en 10 – 15 minutter gåtur til Craven Cottage. Andre busstationer du kan tag til Craven Cottage er:
  • Fra Hammarsmith til Fulham Palaca Road med bus 220
  • Fra Putney til Fulham Road kan du tag busserne, 74, 424 og 220
Vi tilbyder fodboldrejser til Fulham og Craven Cottage inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Craven Cottage

Pladssektioner på Craven Cottage

Nedre Langside

Billet til nedre afsnit på den ene langside (Riverside Stand)

Nedre Langside

Følgende er inkluderet i billetten:
- Sammenhængende pladser på nedre afsnit af den ene langside (Riverside Stand)

Kortside

Putney End er et afsnit på Craven Cottage som der både er tilegnet hjemmebane fans og neutrale fans. Stemningen på tribunen kan derfor skifte lidt, grundet det afhænger af tilskuerne.

Crabtree Hospitality

Crabtree Hospitality er Fulhams ultimative fanoplevelse på Craven Cottage. Siddepladserne på stadion er Riverside Stand block R04/R05, det er sektionerne omkring udskiftningsbænken. Derudover er der adgang til et loungeområde hvor der er fri buffet og fri bar inkluderet i billetten.

Crabtree Hospitality

Inkluderet i billetten:
- Velkomst drink ved ankomst
- To retters buffet menu, inden kampstart
- Fri Øl/Spiritus/Vin/Sodavand
- Premium siddepladser ved midterlinjen
- Riverside Stand block R04/R05
- Drikke voucher i halvlegen
- Officelt kampprogram
- Lounge adgang 3 timer før og 1 time efter kampen

KAMPE

Craven Cottage
  • Alle kampe

Der er ingen kampe at vise.

Scroll To Top