ESTD: 1877 - CAPACITY: 40.853

Stamford Bridge

Stamford Bridge

Stamford Bridge åbnede officielt i 1887, hvilket gør det til det ældste stadion i Premier League, og startede som hjemmebane for London Athletic Club. Stamford Bridge blev sidenhen tilbudt til Fulham FC, som takkede nej, og da Chelsea blev grundlagt i 1905 flyttede de ind få måneder efter. Stamford Bridge er et af de stadions i Premier League, hvor du er tættest på banen.
I 60'erne og 70'erne foretog Chelsea en masse renoveringer af Stamford Bridge. Disse mange renoveringer blev dog sådan en stor økonomisk byrde at Chelsea blev nød til at sælge stadionnet. I 1992 blev det tilbagekøbt. Efter overtagelsen har man igen i Chelsea brugt mange ressourcer på at renovere Stamford Bridge til hvad man kan kalde et moderne stadion.

Stadionnet har et kapacitet på 40.341 tilskuere, hvilket gøre den til den 9. største stadium i England.

Seværdigheder omkring Stamford Bridge

Chelsea tilbyder mange forskellige turer i stadionnet. Dette kan både være alene eller ved hjælp af en tidligere Chelsea legende. Man kan også komme en tur forbi deres museum på stadion. Du kan læse mere om Chelseas turer her.

Der er også utallige pubs nær Stamford Bridge. Alle pubs er som reelt helt fyldt på kampdagene, hvilket skaber en helt speciel atmosfære op til Chelsea kampene. Som fan kan man uden problemer finde en Chelsea pub på Fulham Road, Fulham Broadway, King's Road. Men 2 vi vil anbefale er:

The Butcher’s Hook:

The Buthers Hook er kendt for at være stedet hvor Chelsea tilbage i 1905 blev grundlagt. The Butchers Hook ligger lige foran hovedindgangen til Stadiummet.

Frankie's Sport Bar & Diner

Frankie's Sport Bar & Diner er placeret på Stamford Bridge og er Chelsea's helt egen pub. Her kan man få god mad og gode drikkevarer. Det er meget populært hos Chelsea fansene at komme her før kampene, hvilket ser pubben blive fyldt hurtigt.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Metro: Med metro kan du komme helt tæt på Stamford Bridge. Der en masse muligheder man kan gøre brug af på kampdagen. Fulham Broadway er den tætteste station med en kort 3 minutters gåtur til stadion, denne station kan dog være propfyldt. For at undgå de mange mennesker kan man også tage metroen til Parsons Green eller West Brompton. Disse tog metrostationer er omkring en kilometervæk fra stadion.

Bus: Man kan også tage bussen til Stamford Bridge. Her er der tre muligheder, som stopper lige ude foran stadion. Ved at hoppe på buslinje 14, 211 eller 414 vil du finde dig lige udenfor det historiske stadion. Busserne kan også være profyldt.

Taxa: Fra centrum kan du tage en taxa direkte til Stamford Bridge. Dette kan tage mellem 15-30 minutter eller længere. Generelt set er der meget trafik i London, dog på kampdage kan man sidde helt fast. Det kan anbefales at hoppe ud af taxaen før og gå resten af vejen.

Vi tilbyder fodboldrejser til Chelsea inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Stamford Bridge

Pladssektioner på Stamford Bridge

General Admission

General Admission

Museum Hospitality

Billet på langsiden inklusiv loungeadgang, drikkevarer inden kampen, officielt kampprogram mm.

Museum Hospitality

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang inden kampen
- Forfriskninger inden kampen
- Kupon til drikkevarer i pausen
- Officielt kampprogram
- Tilstedeværelse af Chelsea legende i loungen

Blues Dining Hospitality (Anbefales)

Langsidebillet inklusiv loungeadgang, 3-retters menu, fri bar (øl, vin og vand) inden kampen samt officielt kampprogram.

Blues Dining Hospitality (Anbefales)

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang inden kampen
- 3-retters menu
- Fri bar (øl, vin og vand) inden kampen
- Officielt kampprogram

Sports Bar

Billet på langsiden inklusiv loungeadgang, te og kaffe i pausen samt officielt kampprogram.

Sports Bar

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang
- Te og kaffe i pausen
- Officielt kampprogram

Wise Suite Hospitality

Billet på langsiden inklusiv loungeadgang, middag inden kampen, fri bar, snacks i halvlegen samt officielt kampprogram.

Wise Suite Hospitality

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang
- Middag inden kampen
- Fri bar (øl, vin, vand og spiritus)
- Snacks i halvlegen
- Drikkevarer efter kampen
- Officielt kampprogram

Canoville Suite

Sæder på East Stand inkl. loungeadgang 3-retters buffet før kampen, kampprogram samt snacks og drikkevarer efter kampen.

Canoville Suite

- Sæder på East Stand
- Midter langside nær straffesparksfeltet
- 3-retters buffet inden kampen
- Kampprogram
- Snacks og drikkevarer efter kampen

UTB Sports Lounge

Sæder på West Stand inkl. loungeadgang, buffet før kampen, fri bar (øl, vin og vand) kampprogram, drikkevarer i pausen og forfriskninger efter kampen.

UTB Sports Lounge

- Sæder på West Stand
- Øvre langside nær
- Loungeadgang før og efter kampen
- Middag før kampen
- Velkomstdrink (øl, vin, vand)
- Kampprogram
- Drikkevarer i pausen
- Forfriskninger efter kampen

Westview

Billet på øvre West Stand i sektion WU1/WU2 eller WU7/WU8 inklusiv lounge før kamp, hvor der kan købes mad og drikke.

Westview

Inkluderet i billetten:
- Pladser på øvre West Stand WU1/WU2 eller WU7/WU8
- Adgang til lounge fra to timer før kampstart

KAMPE

Stamford Bridge
  • Alle kampe

Chelsea – Tottenham Hotspur

2.995,00 kr.
1. – 3. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Tottenham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Tottenham på Stamford Bridge.

Chelsea – West Ham

3.495,00 kr.
4. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs West Ham på Stamford Bridge.

Chelsea – Bournemouth

2.795,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Bournemouth på Stamford Bridge.

Scroll To Top