Chelsea

Fodboldrejser til Chelsea!

Med Footballtravel.dk kan du se Chelsea spille i Carabao Cup, Fa cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Chelsea med fly, hotel og fodboldbilletter til Chelsea kampe.
Book din næste fodboldrejse til Chelsea med Footballtravel og oplev Chelsea spille på Stamford Bridge.

Chelsea kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • FA Cup
  • Premier League

Chelsea – Liverpool FC | Carabao Cup Finale

12.945,00 kr.
24. – 26. februar 2024
Oplev Chelsea hjemme på Wembley Stadium mod Liverpool FC.

FA CUP: Chelsea – Leeds United

1.495,00 kr.
28. – 29. februar 2024
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Leeds United.

Dobbeltpakke: Arsenal – Brentford og Chelsea – Newcastle

8.245,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Trippelpakke: Crystal Palace – Luton & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

7.095,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Crystal Palace hjemme på Selhurst Park mod Luton Town.

Trippelpakke: Arsenal – Brentford & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

10.195,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Brentford.

Trippelpakke: Millwall – Birmingham & West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

5.895,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod Birmingham City.

Trippelpakke: QPR – Middlesbrough & West Ham Burnley & Chelsea – Newcastle

5.995,00 kr.
8. – 12. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Middlesbrough.

Dobbeltpakke: West Ham – Burnley & Chelsea – Newcastle

4.845,00 kr.
9. – 12. marts 2024
Oplev West Ham United hjemme på London Stadium mod Burnley.

Chelsea – Newcastle United

2.895,00 kr.
10. – 12. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Newcastle United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Newcastle United på Stamford Bridge.

Dobbeltpakke: Millwall – West Brom & Chelsea – Burnley

4.595,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev Millwall FC hjemme på The Den mod West Bromwich Albion.

Dobbeltpakke: QPR – Birmingham & Chelsea – Burnley

4.695,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Birmingham City.

Chelsea – Burnley

3.195,00 kr.
29. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Chelsea og Burnley. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Burnley på Stamford Bridge.

Dobbeltpakke: Arsenal – Luton & Chelsea – Manchester United

10.545,00 kr.
1. – 4. april 2024
Oplev Arsenal hjemme på Emirates Stadium mod Luton Town.

Chelsea – Manchester United

4.395,00 kr.
2. – 4. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Manchester United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Manchester United på Stamford Bridge.

Chelsea – Everton

3.545,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Everton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Everton på Stamford Bridge.

Chelsea – West Ham

4.195,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og West Ham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs West Ham på Stamford Bridge.

Chelsea – Bournemouth

3.495,00 kr.
18. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Chelsea og Bournemouth. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea vs Bournemouth på Stamford Bridge.

En Chelsea fortælling

Det er søndag d. 11. maj 2003. Chelsea deler 4. pladsen med Liverpool med 64 point.

Roman Abramovich er på plads på Stamford Bridge, og har så godt som besluttet sig for, at han vil købe Chelsea. Der er dog det men, at hvis han skal købe klubben, så skal Chelsea ende i top 4 der sikrer dem Champions League deltagelse sæsonen efter. På den sidste kampdag, skulle Chelsea møde Liveprool. Chelsea skal vinde kampen for at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Sami Hyypiä bringer Liverpool foran efter 11 minutter, men Marcel Desailly bringer balance i regnskabet 2 minutter senere på assist af Jesper Grønkjær.
14 minutter senere er Jesper Grønkjær igen på plads, da han scorer et flot mål til 2-1. Kampen slutter 2-1, Chelsea kommer i Champions League og Roman Abramovich beslutter sig for at købe klubben. Grønkjærs mål er kendt som “The 1 Billion Pound Goal”. Chelsea ender i semifinalen i Champions League sæsonen efter, hvor de ryger ud til AS Monaco.
Monaco taber i finalen til Porto med José Mourinho i spidsen. Mourinho tager efterfølgende tager til Chelsea og vinder Premier League suverænt i sin første sæson.
Chelsea har efterfølgende haft stor succes, som har set dem vinde 4 Premier League, 2 Champions League, 2 Europa League, 5 FA Cup, 3 EFL Cup, 2 Community Shield, 1 Super Cup og 1 Fifa World Cup.

Du kan læse mere om Chelsea’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Chelsea, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodbold kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Chelsea fodboldbilletter

TTil alle Chelsea fodboldpakker kan du købe Chelsea billetter hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Chelsea kampe her. Chelsea billetter kommer typisk 24 timer før kampstart.

THE ROMAN EFFECT

Stamford Bridge

Om Stamford Bridge

I 1877 blev den første sportsbegivenhed planlagt på Stamford Bridge, hvilket var sporten atletik. I starten af 1900-tallet blev stadionet renoveret, da det skulle bruges som et fodboldstadion for holdet Fulham. I 1905 blev det dog ikke Fulham, som overtog Stamford Bridge, men det nyoprettet hold Chelsea. Det mærkværdige er at Stamford Bridge ligger i bydelen Fulham, ikke Chelsea.

I 1960’erne og 1970’erne foretog Chelsea mange renoveringer af Stamford Bridge. Disse renoveringer blev dog sådan en stor økonomisk byrde at Chelsea blev nød til at sælge Stamford Bridge. I 1992 blev det tilbagekøbt. Efter overtagelsen har man igen i Chelsea brugt man ressourcer på renovere Stamford Bridge til hvad man kan kalde et moderne stadion.

I dag kan der sidde 41.837 mennesker på Stamford Bridge.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Metro: Med metro kan du komme helt tæt på Stamford Bridge. Der en masse muligheder man kan gøre brug af på kampdagen. Fulham Broadway er den tætteste station med en kort 3 minutters gåtur til stadion, denne station kan dog være propfyldt. For at undgå de mange mennesker kan man også tage metroen til Parsons Green eller West Brompton. Disse tog metrostationer er omkring en kilometervæk fra stadion.

Bus: Man kan også tage bussen til Stamford Bridge. Her er der tre muligheder, som stopper lige ude foran stadion. Ved at hoppe på buslinje 14, 211 eller 414 vil du finde dig lige udenfor det historiske stadion. Busserne kan også være profyldt.

Taxa: Fra centrum kan du tage en taxa direkte til Stamford Bridge. Dette kan tage mellem 15-30 minutter eller længere. Generelt set er der meget trafik i London, dog på kampdage kan man sidde helt fast. Det kan anbefales at hoppe ud af taxaen før og gå resten af vejen.

THE BRIDGE

Pubs nær Stamford Bridge

Man finder mange pubs i området af Stamford Bridge. Alle disse pubs er som reelt fyldt på kampdagen, hvilket laver en helt speciel atmosfære op til Chelsea kampene. Som fan kan man uden problemer finde en Chelsea pub på Fulham Road, Fulham Broadway, King's Road.

The Butcher’s Hook

477 Fulham Rd., London SW6 1HL

Denne pub er kendt for at være stedet hvor Chelsea tilbage i 1905 blev grundlagt. Dengang havde pubben navnet The Rising Sun Pub. The Butcher’s Hook ligger lige ude foran hovedindgangen til Stamford Bridge, hvilket medføre en masse fans, samt en fantastisk atmosfære.

Frankie’s Sports Bar & Diner

Stamford Bridge, Fulham Rd., London SW6 1H

Denne pub er placeret på Stamford Bridge og er Chelsea’s helt egen. Her kan man få god mad og gode drikkevarer. Det er meget populært hos Chelsea fansene at komme her før kampene, hvilket ser pubben blive fyldt hurtigt.

Butchers_Hook,_Fulham,_SW6_(5306463615)
77a49b6ce11fdec9a4977c42f95afa3c

Oplevelser

Statuer

Stamford Bridge er et historisk stadion, som enhver fan vil have gavn af at opleve. På stadion kan man finde en enkel statue, nemlig af “The King of Stamford Bridge” Peter Osgood. Da Peter Osgood gik bort blev hans aske begravet under straffesparkspletten i The Shed End for at hylde hans tid som Chelsea spiller.

Tours

Chelsea tilbyder en masse forskellige turer rundt på stadion. Dette kan være alene eller ved hjælp af tidligere legender. Man kan også komme en tur forbi deres museum på stadion.

For at læse mere om Chelsea’s turer klik her.

fodboldrejser chelsea
Scroll To Top