Med Footballtravel.dk kan du se Merside Derby i Fa cupCarabao Cup og Premier League.
Hos os kan du både købe fodboldture til Liverpool med fly, hotel og fodboldbilletter til alle Merseyside derbys.
Book din næste fodboldrejse til Liverpool med Footballtravel.dk og oplev Merseyside derby på Goodison Park og Anfield.

  • Merseyside Derby
  • Liverpool FC
  • Everton

Der er ingen kampe at vise.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Merseyside Derby

Merseyside derby er nok det kamp som de fleste Liverpool og Everton fans ser frem til, når de ser kampprogrammet. En af de helt store grunde til rivaliseringen er grundet tætheden af stadionet. Anfield og Goodison Park ligger kun 1,5 km væk fra hinanden, hvilket har skabt store uroligheder mellem fansene om hvem der er de rigtige konger af byen Liverpool. I de seneste årtier har Everton dog haft store problemer og Liverpool FC har haft kæmpe succes både på og udenfor fodbold.

Man skulle tro at de 2 klubber altid har været rivaler. Men tværtimod har disse 2 klubber været ret tætte. Før i tiden var derbyet mellem de 2 hold kaldt “The Friendly Derby”, fordi byen Liverpool havde mange store familier med både Liverpool og Everton i og derfor var mere venlige mod hinanden. Dengang kunne Liverpool og Everton fans sidde ved siden af hinanden uden at skabe ballade. 1984 Football League Cup Finalen mellem Everton og Liverpool på Wembley  fik kælenavnet “The Friendly Final”, fordi begge klubbers fans var blandet sammen i stadionnet og sang merseyside sammen.

Siden midt 1980’erne begyndte rivaliseringen rigtigt at begynde at koge op, både på og udenfor banen. Flere og flere spillere begyndte at få rødt kort og flere og flere slagsmål skete i banen.

Mange Bemærkelsesværdige øjeblikke er sket i Liverpools kampe imod Everton. Gary McAllister Legendariske frispark fra 38 meters afstand, Robbie Fowlers kontroversielle jublescene med stoffer og Luiz Suarez jubel dive lige foran Evertons manager David Moyes, da han anklagede Luis Suarez for at være en “diver”. Der har været utallige af andre øjeblikke, som ingen kan glemme i “The Merseyside Derby”

Liverpool har haft overhånden over Everton i lang tid nu. Liverpool og Everton har mødt hinanden 241 gange. Hvoraf Liverpool har vundet 96 kampe, Everton har vundet 67 og 77 af kampene endte i uafgjort.

Hotel

I alle vores Merseyside derby fodboldpakker, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Mersetside derby kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille fodboldrejser til Liverpool med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik fodboldrejse til Liverpool med fly, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Merseyside derby billetter

På det majestætiske Anfield har vi 80 faste pladser på Sir Kenny Dalglish i sektion KG og KP. Dette gælder alle Liverpool kampe på hjemmebane i både Premier League, FA Cup og Carabao Cup.

Til alle Merseyside derby kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter  her. Køb din næste fodboldrejse til Liverpool hos Footballtravel.dk