ESTD: 1892 - CAPACITY: 39.221

Goodison Park

Goodison Park er landets første stadion bygget udelukkende til fodbold, og har været Evertons hjemmebane siden 1892. Goodison Park er også den stadion med flest Premier League kampe i Premier Leagues historie. Everton har mange loyale fans, der altid kommer til Goodison Park fylder stadionnet op. Goodison Park har en kapacitet på 40.569 tilskuere, hvilket gøre Goodison Park til Premier Leagues 10. største stadium.

Ude foran Goodison Park er en hyldest til Everton legenden Dixie Dean, som scorede imponerende 60 mål i 1927/28 sæsonen.

Transport til Everton

Taxa: Det tager ca. 15 minutter i taxa fra Liverpool centrum til Goodison Park (afhængigt af trafikken naturligvis) og koster ca. 50-70 kr. Hvis I ikke har kontanter med, så husk at spørge chaufføren hvorvidt de tager imod kort.
Bus: På kampdage kan du tag bus 919 til St John’s Park overfor Liverpool Lime Street. Andre busser du kan tag er 19, 20, 21, 310 og 345 til Queen Square bus Station.

Vi tilbyder fodboldrejser inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Goodison Park

Pladssektioner på Goodison Park

Peoples Club

Billetterne inkluderer sæder på Sir Philip Carter Park Stand inklusiv adgang 3 timer før og 1,5 timer efter kampen, mad ved ankomst, kampprogram samt te og kaffe i halvlegen.

Peoples Club

Der er følgende inkluderet i billetterne:
- Polstrede sæder på Sir Philip Carter Park Stand
- Adgang 3 timer før og 1,5 timer efter kampen
- Mad ved ankomst
- Kampprogram
- Te og kaffe i halvlegen

KAMPE

Goodison Park
  • Alle kampe

Everton – Brentford

6.195,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Everton og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Everton vs Brentford på Goodison Park.

Scroll To Top