Watford

Fodboldrejser til Watford!

Med Footballtravel.dk kan du se Watford spille Fa cup, Carabao Cup og Championship.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Watford med fly, hotel og billetter til Watford kampe.
Book din næste fodboldrejse til London med Footballtravel.dk og oplev Watford spille på Vicarage Road.

Watford kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Watford

Watford er en engelsk klub i London der spiller deres kampe i Championship. Watford blev grundlagt i 1881 og blev etableret som Watford Football Club i 1898. Watford kom dog først i den engelske fodboldliga i 1920. Dengang havde Watford dog ikke et stadion og spillet alle deres kampe i forskellige stadions. I 1922 flyttede Watford endelige ind i stadionnet Vicarage Road og her har de blevet siden.

Watford har været i den øverste engelske liga flere gange, men de havde dog aldrig held med at vinde ligaen. Deres bedste placering var i sæsonen 1982/83, der de kom på 2. pladsen og tabte ligaen til Liverpool.

Watford største rivaler er Luton Town. Kampen mellem de 2 klubber kategoriseres som en af Championships mest intense derbies. Rivaliseringen mellem de 2 startede helt tilbage i 1900 tallet, da begge hold spillet i The Southern League.

Vi tilbyder fodboldrejser til Watford inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Watford, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Watford Billetter

Til alle Watford kampe kan du købe billetter til Watford kampe hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Watford kampe her.

DEENEEYYY!!!

Scroll To Top