Leeds United

Fodboldrejser til Leeds United!

Med Footballtravel.dk kan du se Leeds United spille Fa cup, Carabao Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Leeds United med fly, hotel og fodboldbilletter til Leeds kampe.
Book din næste fodboldrejse til Leeds med Footballtravel.dk og oplev Leeds spille på Elland Road

Leeds United kampe

Kampe
  • Alle
  • Championship

Leeds – Queens Park Rangers

2.595,00 kr.
3. – 6. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og QPR. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs QPR på Elland Road.

Leeds – Bristol City

2.695,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Bristol City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Bristol City på Elland Road.

Leeds – Huddersfield Town

2.995,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Huddersfield United. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Huddersfield United på Elland Road

Dobbelt: Manchester United – Manchester City & Leeds – Huddersfield

7.095,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Manchester City.

Leeds – Plymouth Argyle

2.895,00 kr.
10. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Plymouth Argyle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Plymouth Argyle på Elland Road.

Leeds – Swansea City

2.395,00 kr.
28. nov – 1. dec. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Swansea City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Swansea City på Elland Road.

Leeds – Middlesbrough

2.495,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Middlesbrough. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Middlesbrough på Elland Road.

Leeds – Coventry City

2.795,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Coventry City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Coventry City på Elland Road.

Leeds – Ipswich Town

2.095,00 kr.
22. – 25. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Ipswich Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Ipswich Town på Elland Road.

Leeds – Birmingham City

2.395,00 kr.
31. dec. 2023 – 3. jan. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Birmingham City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Birmingham City på Elland Road.

Leeds – Preston North End

2.295,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Preston North End. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Preston North End på Elland Road.

Leeds – Norwich City

2.595,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Norwich City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Norwich City på Elland Road.

Leeds – Rotherham

2.595,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Rotherham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Rotherham på Elland Road.

Leeds – Leicester City

2.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Leicester City på Elland Road.

Leeds – Stoke City

2.095,00 kr.
4. – 7. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Stoke City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Stoke City på Elland Road.

Leeds – Millwall

2.495,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Millwall. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Millwall på Elland Road.

Leeds – Hull City

2.045,00 kr.
30. mar – 2. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Hull City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Hull City på Elland Road.

Leeds – Sunderland

2.145,00 kr.
8. – 11. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Sunderland. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Sunderland på Elland Road.

Leeds – Blackburn Rovers

2.295,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Blackburn Rovers. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Blackburn Rovers på Elland Road.

Leeds – Southampton

2.895,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs Southampton på Elland Road.

Historien om Leeds United

Leeds United blev grundlagt i 1919 og er anset som en tidligere gigant i fodboldverdenen. Siden deres oprindelse har klubben spillet deres kampe på Elland Road.

Klubben har tidligere bl.a. vundet 3 mesterskaber og 1 UEFA Cup (Champions League) før de i 2007 blev tvangsnedrykket. Dette medførte til mange år i den anden og tredje bedste række med flere økonomiske problemer.

Efter 16 års udeblivelse af Premier League fandt klubben endelig dens vej tilbage til landets bedste række i 2020, hvor de nu kæmper for at finde de gamle takter tilbage.

Du kan læse mere om Leeds’ historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Leeds, har vi udvalgt en række hoteller.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Leeds kampe kan du købe fodboldbilletter til Leeds kampe hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til Leeds kampe her.

MARCHING ON TOGETHER

Sådan kommer du til Elland Road

På kampdage kan du tage busser til Elland Road.

  • Bus: Busserne 51, 52 og 55 kører fra Leeds City Centrum til Elland Road. Du kan dog ikke tag bussen 1 time før og efter kampen.
  • Tog: Den nærmeste togstation er Cottingley. Herfra er der 2,5 km til Elland Road. Her kan du tag en taxa, der kan kører dig derhen på ingen tid.
Scroll To Top