Eksperternes udvalgte kampe

Her er eksperterne fra footballtravels udvalgte kampe til foråret.

Champions League

En kamp som tidligere har været en Champions League finale skal nu spilles i 1/8 finalen. Så kun en af de tidligere Champions League vinder hold kan gå videre. Igennem tiden har holdene mødt hinanden 9 gange før i Champions League, heriblandt Finaler, kvartfinaler, 1/8 finaler og gruppespilskampe. Det er blevet til 3 sejre til Liverpool, 5 sejre til Real Madrid og kun en enkelt kamp er blevet 0-0. Kampene har budt på 19 mål i alt, så det tjener sig til en kamp som ikke bliver i den kedelige afdeling.

  • Real Madrid - Liverpool

Real Madrid – Liverpool

7.045,00 kr.
15. – 16. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med Champions League opgøret mellem Real Madrid vs Liverpool. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Liverpool på Santiago Bernabeu.
  • Liverpool - Real Madrid

Liverpool FC – Real Madrid

7.145,00 kr.
20. – 22. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldrejse med Champions League opgøret mellem Liverpool og Real Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Real Madrid på Anfield.

Europa League

To af de helt store fra fortiden mødes i deres forsøg på at få klubberne på rette spor igen til to opgør der normalt er større end hvad Europa League har at byde på.

  • Manchester United vs. FC Barcelona

Manchester United – FC Barcelona

4.795,00 kr.
23. – 24. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldrejse med Europa League opgøret mellem Manchester United og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs FC Barcelona på Old Trafford.
  • Fc Barcelona - Manchester United

FC Barcelona – Manchester United

4.395,00 kr.
16. – 17. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med Europa League opgøret mellem FC Barcelona vs Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Manchester United på Camp Nou.

Lokal derby

Kan du mærke det? Fordi det kan de lokale bestemt.
Når der er derby i byen er det de helt store følelser som kommer i spil. De lokale derbys har typisk haft stor historik betydning, hvor fx. arbejderne mødte de rige eller blot hvilken bydel der havde retten til at kalde dem selv kongerne af byen. Herhjemme kender vi det fra det københavnske “New Firm Derby” mellem BIF og FCK, men i udlandet findes der nogle mindst lige så ikoniske opgør.

  • Rom

Lazio – AS Roma (Derby della Capitale)

4.395,00 kr.
18. – 20. marts 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olympico mod AS Roma.
  • Milano

Der er ingen kampe at vise.

  • Hamborg

Der er ingen kampe at vise.